Ispas îi pișcă pe conducătorii Chindiei! ,,Se poate promova, dacă se dorește cu adevărat, nu doar în fața presei”

2259

Denis Ispas a fost unul dintre jucătorii de bază în perioada în care a evoluat pentru Chindia Târgovişte. Plecat de la echipa târgovişteană cu scandal, acesta a evoluat în retur pentru ACS Şirineasca, alături de care a promovat în Liga a 2-a, pentru ca mai apoi, din această vară, să ajungă sub comanda lui Dan Alexa la Dunărea Călăraşi. Proaspăt promovată în prima ligă, echipa din Călăraşi a început excelent această ediţie a Ligii 1, reuşind să învingă campioana din urmă cu doua sezoane, Viitorul Constanţa. Ispas a jucat tot meciul, a avut o prestaţie bună, iar acum aşteaptă duelul cu CFR Cluj.

* „Mă bucur foarte mult, pentru că am debutat cu dreptul şi ca joc, dar şi ca rezultat al echipei. A fost un meci foarte greu, cu una dintre echipele care joacă un fotbal ultraofensiv. M-am adaptat rapid, deoarece colegii m-au primit foarte bine şi am întâlnit un grup unit la Dunărea”

* „Am fost pe stadion la meciul de baraj al Chindiei şi mi-a părut rău că nu a reuşit să promoveze. Chindia poate promova în acest an, dacă se fac transferuri şi dacă oficialii îşi doresc, dar să îşi dorească asta cu adevărat, nu doar în faţa presei. La Dunărea Călăraşi toată lumea şi-a dorit cu adevărat promovarea. Timpul o să arate dacă mutarea antrenorilor de la Târgoviște a fost o decizie bună sau nu”

Notă: Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

Sursă foto: Tao

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here