Ioan Negoescu este sincer în Cazul Țuțuianu! „Sesizarea este plecată de la noi”

950

Ioan Negoescu a avut parte de un mandat zbuciumat la conducerea Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița, dominat de multe momente dure. În plin scandal al deghizaților a anunțat că renunță, după care a revenit asupra deciziei și a rămas pe poziția de președinte. A urmat greva arbitrilor dâmbovițeni, în noiembrie 2019, când peste 40 de „fluierași” și-au anunțat indisponibilitatea, nemulțumiți de violențele la care sunt supuși pe stadioane. Apoi a venit pandemia, a decedat Emil Tudor, cel care l-a susținut pe post, iar acum a picat și problema lui Cătălin Țuțuianu, un alt arbitru dâmbovițean intrat în vizorul comisiilor federale. Culmea, plecată ca urmare a unei sesizări venite din interiorul CJA Dâmbovița. Incredibil!

„Îl știu pe Cătălin un copil mult prea liniștit”

„Nu am știut nimic despre situația lui Țuțuianu. După ce am citit articolul pe Sport Impact, m-am informat la București. Se pare că nu de la deghizați e plecată treaba asta. Această cercetare a lui Țuțuianu la nivelul comisilor federale este pornită de la cineva din rândul nostru, al Comisiei Județene de Arbitri. E vorba despre o sesizare plecată de la noi, eu așa am informații. Mă miră faptul ăsta, pentru că eu îl știu pe Cătălin un copil mult prea liniștit să facă așa ceva. Nici eu nu pot să cred, dar până la proba contrarie, mă abțin. Nu mă pricep la treaba asta cu conturile, însă, din ce m-am interesat, ca să-ți creezi un cont pe o agenție de pariuri trebuie mai multe date. Dacă el a creat un cont și a jucat la pariuri, înseamnă că nu are minte deloc, dar eu nu pot să cred așa ceva”, a reacționat pe subiect Țuți Negoescu.

„Aștept un document oficial în cazul lui Catană”

Negoescu a comentat și situația lui Cristian Catană, care a susținut în vară testele cu arbitrii județeni, după ce a trecut printr-o suspendare a Comisiei de Disciplină a FRF, în Dosarul Deghizaților. „Catană mi-a spus că și-a ispășit suspendarea, lăsându-mi un număr de contact de la comisie. Am verificat, iar persoana respectivă era, într-adevăr, de acolo. I-am spus că aștept un document oficial, pentru a-l putea delega la meciuri de nivel județean. Până acum, nu l-am primit”.

Urmează…

„Eu am făcut Adunare Generală la Prahova, iar după două săptămâni a făcut și federația. Nu înțeleg altceva la Dâmbovița. Cum le dai drumul unora să joace meciuri amicale de juniori, fără testare, iar altora nu le permiți să facă o Adunare Generală în aer liber, cu măsuri de siguranță, cu distanțare și cu respectarea pe cât se poate a protocolului? Eu aș fi convins DSP să mă lase să organizez Adunarea Generală și în actualele condiții. 100%”Silviu Crângașu, președinte Asociația Județeană de Fotbal Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here