Interviu bombă nucleară! „E scandalos, făceau bani pe spatele nostru, cardurile erau la ei”

2326

O persoană care apare pe statele de plată ale CSM Târgoviște, sezonul 2012-2013, a acceptat să ofere un interviu curajos pentru SportImpact.ro, cu implicații uluitoare, care au legătură cu celebrul Dosar Dikeoulakos. Interlocutorul nu a avut nicio problemă în a-i dezvălui identitatea, în schimb, i-o vom proteja noi, ținând cont de gravitatea celor declarate. Persoana intervievată s-a arătat deschisă pentru o colaborare pe subiect, cu orice instituție interesată. A oferit chiar și numele băncii implicate în tranzacții, peste care iarăși am ales să menținem o folie protectoare. Am discutat cu reprezentanții instituției bancare, atât la nivel local, cât și central, care ne-au oferit cu promptitudine informațiile solicitate. Între timp, s-au schimbat și aici cadrele, urmând să investigăm împreună cele asumate de sursa noastră. Vă avertizăm că veți parcurge un interviu cutremurător, unul dintre cele mai șocante care au avut ca subiect sportul dâmbovițean. I-am atenționat pe cei care au sifonat bugetul CSM Târgoviște, în mandatul PDL, că vom apăra interesele clubului și ale municipalității, însă au ignorat avertismentul nostru! Ancheta va continua cu noi episoade nucleare.

Rep.: Mai multe persoane care au activat la CSM Târgoviște au avut conturi deschise și carduri la o bancă, iar ele susțin că nu au știut despre acest lucru. Deținem documente, inclusiv legate de tine, cu extrageri și depuneri din anii 2012 și 2013. E adevărat? Ai deținut un asemenea cont?

– Da, cei de la club au făcut conturi pentru toți, staff și jucătoare, dar nu am primit niciodată cardurile. E foarte greu să deschizi un cont la acea bancă, însă clubul a făcut-o.

Rep.: Totul a fost ok?

– Nu am știut despre existența acelui card. În perioada în care am fost la echipă, ei au ținut cardurile, așa că nu știu ce au făcut cu acel cont. Atunci când am plecat, am cerut băncii să-mi dea un card pentru contul respectiv, dar mi s-a spus că acel cont avea deja un card emis. Eu le-am explicat că nu am avut niciodată un asemenea card. Am vrut unul nou, iar după două săptămâni l-am primit. De asemenea, ei nu ne-au dat toți banii din contractele noastre.

Rep.: Au deschis un cont bancar pe numele tău, au intrat în posesia unui card cu numele tău, fără să te consulte în această privință?

– Nu m-au consultat. Ei ne-au spus că vor deschide conturi, să ne pună salariile acolo, dar nu am avut acces la acele conturi, ne dădeau banii în mână. După o anumită perioadă de timp, eu și alte persoane din staff am uitat de aceste conturi.

Rep.: Cum ai aflat că ai avut un card pentru acel cont?

– Înainte să plec acasă, am găsit un plic de la bancă și mi-am amintit de existența acelui cont. Am mers la bancă să întreb dacă am un cont pe numele meu. Mi-au spus că da, și că am și un card.

Rep.: Ți-au spus cei de la bancă cine a luat cardul?

– Nu, niciodată. Partea tristă e că am pierdut mulți bani. Ne-au tăiat salariile cu 50% și nu ne-au dat salariile pe ultimele două luni, iar noi am încercat din greu să ținem echipa unită.

Rep.: Ai idee dacă s-au făcut tranzacții pe contul tău, depre care tu nu știai?

– Nu am verificat, dar o voi face.

Rep.: Apari pe un stat de plată din 2012 cu un salariu lunar de 33.212. Chiar ai primit acești bani?

– Suma e în lei?

Rep.: În lei, da.

– Salariul meu era de…, aici sumele sunt mai mari. Toate tranzacțiile au fost făcute cu cardul?

Rep.: Tabel de salarii, 33.212 lei în septembrie 2012. Îți spune ceva documentul?

– Da, îmi amintesc aceste documente. Ne puneau tot timpul să semnăm. Deci, documentul ăsta spunea că primim 4.000 de euro, aproape toți dintre noi.

Rep.: Ai luat vreodată banii ăștia?

– Niciodată.

Rep.: De ce ai semnat?

– Pentru că așa ne spuneau, să semnăm acele documente pentru masă și casă (n.n. deși clubul plătea separat masă și casă), asigurare și cheltuieli generale. Noi nu aveam idee ce semnam. Aveam încredere în ei, ne spuneau că totul e în regulă, probabil și tu ai fi procedat la fel în locul nostru. Doar conducerea CSM-ului știe ce a făcut acolo. Salariul meu era de… și s-a redus cu 50%, după ce a plecat Dikeoulakos, plus cazarea. Ei spuneau că salariul meu era așa mare? Incredibil. E scandalos, făceau bani pe spatele nostru. Ți-am zis, nu am cerut extrase de cont, pentru că doream să uit toată povestea, am crezut că ne-au păcălit și asta a fost tot. Nu aveam nimic de câștigat. În toată perioada acele conturi erau ca niște bombe, nimeni nu știa de ele. Trebuie să scoți la iveală adevărul, trebuie să faci asta, e orașul tău.

P.S. Așteptăm o reacție din partea celor care au condus Clubul Sportiv Municipal Târgoviște în perioada indicată (2012-2013)! Promitem o comunicare nediluată a mesajului, în speranța că împreună putem aduce rezolvare în Dosarul Dikeoulakos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here