Injecție de moral pentru barajul cu Mioveni! Chindia poate rămâne în Liga 1

679

Chindia Târgoviște a arătat bine în ultimul joc din play-out, reușind să învingă fără prea mari probleme pe FC Voluntari, o echipă aflată cu gândul la vacanță, din moment ce nu își mai punea probleme în privința retrogradării. Trupa lui Emil Săndoi a arătat un fotbal bun, care oferă speranțe în perspectiva barajului cu CS Mioveni, în urma căruia gruparea târgovișteană ar putea evolua pe prima scenă fotbalistică a țării și în următoarea stagiune. Primul meci se va juca duminică, la Ploiești, de la ora 20.30, returul fiind programat pentru miercuri, ora 17.30.

Goluri frumoase marcate de Berisha și Yameogo

Partida a început echilibrat, dar Chindia a reușit să marcheze fix atunci când a trebuit, lucru reușit foarte rar în acest play-out de fotbaliștii echipei târgoviștene. Berisha (33) și Yameogo (39) au punctat superb, din afara careului. Primul a trimis imparabil, un șut care mai șterge puțin din impresia slabă lăsată de vârful Chindiei în acest sezon, în timp ce Yameogo a plasat inteligent, pe jos, o execuție care l-a lăsat fără replică pe Cojocaru. Berisha a mai avut o ocazie uriașă în prima parte, dar nu a reușit să puncteze într-o situație de 1vs1 cu portarul Voluntariului (34).

Diallo a luat roșu

Formația lui Emil Săndoi a arătat bine, s-a apărat exact și a reușit să puncteze de două ori, însă, există și un eveniment negativ la finalul jocului cu echipa din Voluntari. Pe final de joc, Diallo a văzut cartonașul roșu după o intervenție la Armaș. După un sezon ratat, Chindia are totuși șansa să rămână în Liga I, dar trebuie să repete jocul bun duminică și miercuri, în fața trupei pregătite de Claudiu Niculescu.

Caseta tehnică

Stadion: Ilie Oană – Ploiești. Au marcat: Berisha (33), Yameogo (39). Cartonașe galbene: Șerban (18), Berisha (55), Aioani (63) / Kocic (17), Belu (58), Pașcanu (77), Eric (81). Cartonaș roșu: Diallo (90+5). Au arbitrat: Andrei Chivulete – Mircea Orbuleț, Andrei Constantinescu.

Chindia: Aioani – Martac, Benga, Diallo, Dumitrașcu – Rață (90+3 Atanase), Bic – Neguț (67 Dinu), Yameogo, Șerban (28 Ivancic) – Berisha (68 Florea). Antrenor: Emil Săndoi.

Voluntari: Cojocaru – Belu, Pașcanu, C. Achim (78 Armaș), Kocic (46 Costin) – Sanoh (57 Eric), Căpățînă, De Lucas (46 Gorobsov), Mățan (46 Morar) – I. Gheorghe – Tudorie. Antrenor: Mihai Teja.

Foto: AFC Chindia Oficial

* Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here