Încă un titlu național la baschet pentru Târgoviște! ,,Petru Cercel” a triumfat la ONSS

1280

Echipa de baschet feminin a Liceului Teoretic „Petru Cercel” Târgoviște a reușit  un rezultat important la Olimpiada  Națională a Sportului Școlar. A fost al treilea an consecutiv în care acest liceu a ajuns la faza finală a competiției, unde au participat 8 echipe. Liceul „Petru Cercel” a obținut victorii în toate meciurile, cu LPS Galați (97-37), C.N „A.I Cuza” Alexandria (58-57), LAPI Dej (67-61), CN „Mihai Eminescu” Oradea (84-48), pentru ca în finală să mai depășească o dată CN „A.I Cuza” Alexandria (89-62). Astfel, „Petru Cercel” a devenit primul liceu din  județul Dâmbovița care s-a impus la categoria baschet feminin la ONSS.

* Lotul de jucătoare: Ariana Pădurariu, Teodora Capanu, Cristina Anastasescu, Elena Cristea, Denisa Vati, Alexandra Robotin, Mihaela Predoiu, Alexandra Ghiță, Teodora Dumitru și Carla Popescu(căpitan). Două jucătoare au fost alese în cea mai bună echipă a turneului, Alexandra Ghiță și Carla Popescu, ultima fiind desemnată și cea mai bună jucătoare a turneului. Este al treilea titlu national câștigat anul acesta de Târgoviște, după cele la U20 și U18.

* „O competiție mult mai strânsă decât ne așteptam, am turat motoarele puțin cam greu, dar apoi fetele și-au dat drumul la joc și am reușit să câștigăm finala fără drept de apel. Am condus în permanență în finală, din minutul 25 ne-am depărtat la 10 puncte pe tabelă, dar diferența a crescut până la finalul jocului”, a declarat profesorul Adrian Baicu, antrenorul campioanei naționale la baschet feminin la ONSS, susținut de colegii Ion Lungu și Lorin Enăchescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here