Iar e frână la Chindia? Iar cu FC Argeș? Vă jucați cu foc mare!

2693

Chindia a primit potop de laude după primele trei meciuri, toate încheiate cu victorii, iar șireții ei conducători au speculat perfect momentul, pentru a reveni la vechile „combinații”. Când ți-e lumea mai de dragă și crezi că se poate promova după două decenii și mai bine, mâini abile știu să frâneze profesionist, să mai reducă din viteză. Cherchez își dorește cu adevărat, a punctat de nou (50), și mai sunt câțiva, se simte cum trag pe teren. Însă dacă revezi golul egalizator, marcat ca pe izlaz de Buhăescu (71), dar și faza din care s-a născut ocazia uluitoare a lui Buleică (bară – 74), începi să te gândești la orice. Aveai impresia că Argeșul trebuia să înscrie, iar Chindia să nu câștige. Liderul de forță al Ligii a 2-a nu a fost în stare să forțeze victoria. Care lider? Care forță?

Vă jucați cu foc mare!

Probabil că Viorel Moldovan nu a înțeles mare lucru din meciul cu Pitești. Nu știu cum l-a pregătit, dar Chindia a fost pilaf cu ficăței. Mă abțin să scriu ceva despre Vătavu. Sau despre ultimul intrat Mihalache. Chiar și despre Ghergu sau Iugulescu. Dar să nu creadă că suntem fraieri cu toții! Ultimele meciuri dintre Chindia și FC Argeș m-au pus pe gânduri. Sper să nu fie ca mine!

Chindia: Aioani – Martac, Gîsă, Vătavu, Dumitrașcu – Mihaiu (83 Mihalache), Novac (76 Lungu), L. Mihai, Stoica (76 Neguț) – Florea, Cherchez. Antrenor: Viorel Moldovan.

FC Argeș: Ureche – Turda, Gugu, Hreniuc – Șerbănică, Costin (85 Tăbăcariu), Panait, Șerban – Oancea (66 Năstăsie), Buleică, Buhăescu (89 Nilă). Antrenor: Emil Săndoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here