Iar a comis-o Ciprian Iugulescu? Alin Manea a apărut la Cluj cu numărul 9 pe tricou și în raport cu 22

2652

Chindia a pierdut cu 3-1 la Cluj, în fața Universității, și va încheia anul în afara podiumului și a locurilor promovabile. Lider înaintea acestei etape, formația lui Viorel Moldovan s-a prăbușit în clasament până pe locul 4, însă mai poate coborî o poziție, dacă Petrolul Ploiești va trece duminică de CS Balotești. Chindia va încheia anul pe un loc mai modest decât în 2017, când a fost pe 3, însă diferența de echipele fruntașe este mică. Au fost 14 meciuri consecutive fără eșec, dar și o singură victorie în ultimele cinci partide, cu ASU Poli (2-1), obținută în condiții speciale.

Sesizare a Gazetei Sporturilor

Dincolo de amărăciunea unei înfrângeri care poate cântări greu în economia promovării, Chindia a comis-o la nivel organizatoric, după cum a sesizat prestigiosul cotidian Gazeta Sporturilor (click aici)„Ca fapt divers, delegarea lui Felix Grigore, directorul de competiții în cadrul FRF la această partidă ridică semne de întrebare. Fostul oficial al Universității a închis ochii însă la o greșeală a staff-ului Chindiei, care l-a trecut pe ultimul intrat Alin Manea cu numărul 22 pe foaia de joc, iar pe teren a intrat purtând tricoul cu numărul 9”. Să nu uităm că Marcel Ghergu este membru în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal.

Mulțumită de scor, U Cluj nu a mai depus contestație

Chiar dacă la Chindia apare ca delegat Dragoș Pătru, Ghergu l-a pus să se ocupe de raportul oficial de meci pe directorul sportiv Ciprian Iugulescu, în ideea că stăpânește mai bine regulamentul, ca fost arbitru. Numai că Iugulescu se cam încurcă la schimbări, după cum a fost cazul și vineri, la Cluj. Când Alin Manea a apărut în raport cu numărul 22, în timp ce pe tricou a purtat 9, număr care nu exista în foaie. Crainicul stadionului a ironizat amatorismul oficialilor târgovișteni, în timp ce comentatorul tv al meciului a fost indus în eroare, încât a crezut pe teren este Adrian Ioniță. Cum gazdele s-au impus cu 3-1, nu au mai fost interesate să formuleze o contestație în dreptul lui Manea. Asemenea gafe întâlnești, foarte rar, în fotbalul sătesc.

Iugulescu a bâjbâit și la barajul cu Voluntari

Nu ar fi prima data când Iugulescu încurcă numerele jucătorilor la meciurile importante. Spre exemplu, la returul din barajul promovării cu CS Voluntari, în vară, directorul sportiv cu atribuții de delegat l-a indicat la schimbare pe Liviu Mihai, în condițiile în care Nicu Croitoru a transmis că va fi înlocuit Denis Dumitrașcu. Iugulescu a plasat atunci vina în direcția antrenorului secund Sică Bârdeș, care l-a trimis la… plimbare. Cum asemenea erori apar la meciuri cu miză foarte mare, nu ne oprește nimeni să ne gândim și la alte lucruri. Revine întrebarea: chiar toți cei implicați la Chindia își doresc cu adevărat promovarea în Liga 1?

Notă: Clubul Chindia Târgoviște nu a apărut nici de această dată cu o reacție oficială, în timp ce președintele Marcel Ghergu a refuzat să ofere un răspuns. E limpede că îl va proteja din nou pe „fratele” Cip.

Explicație foto: Pe Ciprian Iugulescu pare să-l fi luat somnul pe bancă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here