Gigel Stan îl pune la podea pe Burtescu! „Nu e în stare să facă ceva, a distrus tot în Polivalentă”

2307

În ultimii ani, boxul dâmbovițean a oferit multe nume importante, rezultatele obținute fiind unele de mare importanță, mai ales dacă ținem cont de condițiile în care pugiliștii sunt nevoiți să se pregătească. Clubul Sportiv Târgoviște a oferit mulți sportivi valoroși, care au reușit să aducă medalii importante pentru județul nostru, sub conducerea lui Gheorghe Stan. Chiar dacă se pregătesc în condiții vitrege, sportivii nu renunță la visul lor și dau tot ce au mai bun pentru a obține rezultate bune la competițiile la care participă. Gheorghe Stan, împreună cu Alexandru Stan și Ioan Găzdac, formează o echipă puternică, iar tinerii sportivi au șansa să fie pregătiți de trei oameni foarte pricepuți, care au făcut performanță de-a lungul timpului.

„Suntem printre primele cluburi din țară”

Gheorghe Stan se bucură că rezultatele obținute de sportivii de la CS Târgoviște se ridică la nivelul așteptărilor și a ținut să-i mulțumească directorului Alex Badea pentru sprijinul oferit. „Încercăm să nu dezamăgim și, prin munca noastră, să aducem cele mai mari performanțe. Am format o echipă puternică, împreună cu Alexandru Stan, un fost sportiv de mare valoare, și Ioan Găzdac, un om cu suflet mare, care ne ajută foarte mult, și nu în ultimul rând, cu echipa de la CS Târgoviște. Ne înțelegem foarte bine cu domnul director Alex Badea. Spre surprinderea mea, a venit repede din urmă, a învățat foarte mult, m-a uimit prin volumul dânsului de muncă și nerăbdarea de a învăța lucruri. La început nu aveam încredere, nu credeam că o să răzbată și o să ne ajute așa mult. Noi vrem să facem performanță, nu vrem altceva. În ciuda acestui an foarte greu, am făcut o selecție foarte bună și suntem printre primele cluburi din țară”, a transmis antrenorul târgoviștean.

Probleme cu Burtescu

În schimb, antrenorul de la CS Târgoviște l-a criticat pe Septimiu Burtescu, directorul DJST Dâmbovița, despre care a spus că a dus Sala Sporturilor din Târgoviște la un nivel derizoriu. În plus, Stan a dezvăluit că a și fost amenințat de persoane apropiate lui Burtescu. „Din câți manageri au fost acolo, cu niciunul nu am întâmpinat aceste necazuri. Există un administrator, dar acolo totul e dictatură. Cu domnul Mănescu era altceva, cu toți managerii de la Polivalentă a fost altfel, nu am întâlnit un așa împiedicat ca domnul deghizat. Nu e în stare să facă ceva, a distrus tot în acea sală. Atât am cerut, să ne lase să muncim și nu să intre peste mine în sală, să mă certe în fața sportivilor. Puteam să ajungem la nenorociri, cum să chemi persoane dubioase să mă amenințe? După incident, m-am supărat și m-am dus către el, iar dânsul și-a chemat gașca. Dacă nu eram cu capul pe umeri, ce se întâmpla? Plătim chirie, ne oferă doar patru pereți. Nu e femeie de serviciu, nu avem căldură”, a spus Gigel Stan, în cadrul emisiunii Sport Show, la Columna TV. Contactat telefonic, Septimiu Burtescu a evitat dialogul televizat.

* Articol preluat din cotidianul JURNAL DE DÂMBOVIȚA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here