Ghergu, mesaj tranșant pentru Negoiță! „Dacă Dinamo are nevoie de Viorel Moldovan, să plătească!”

1395

Am crezut că odată cu numirea unui responsabil de imagine venit din presa sportivă locală, clubul Chindia va organiza conferințe cu jurnaliștii, așa cum se obișnuiește la toate echipele de la Liga 1. Se pare că nici colegul de breaslă Ionuț Marin nu a reușit să-i convingă pe șefii grupării târgoviștene să se deschidă în această direcție, de vreme ce reprezentații Chindiei nu au programat nici măcar o întâlnire cu jurnaliștii, la nivelul primei ligi. „Nu am avut timp. Eu stau să mă ocup de conferințe de presă și de declarații, când avem atâtea de făcut?”, a sunat explicația președintelui Marcel Ghergu, singurul din structura executivă a clubului cu care avem dialog.

„Dacă vor să-l ia, să-l ia, ce atâtea discuții?”

Șeful Chindiei Târgoviște și-a făcut timp pentru o discuție sinceră, prin care a lămurit în câteva fraze toată nebunia care s-a creat în ultimele zile, cu o eventuală plecare a antrenorului la Dinamo. „A fost o discuție în acest sens cu Viorel Moldovan. A venit cu o solicitare verbală, prin care și-a exprimat dorința de a merge la Dinamo. Dacă vor să-l ia, să-l ia, ce atâtea discuții? Este o clauză de eliberare, să o plătească și gata! Noi nu vrem să ne despărțim de el, însă dacă Dinamo are nevoie de Viorel Moldovan, să plătească! Nu plătește, antrenorul rămâne aici și cu asta basta. Normal că oferta este una tentantă pentru Moldovan, Dinamo e o echipă mare, dar nu ține numai de el să plece”. Conform presei centrale, clauza de eliberare a antrenorului este de 100.000 euro, bani pe care Ionuț Negoiță nu vrea să-i plătească, chit că și-l dorește foarte mult la echipă pe Moldovan.

Cherchez a făcut deplasarea la Craiova

Pentru prima dată în acest campionat, Cristi Cherchez a prins lotul de 20 și a făcut deplasarea la Craiova. Rămâne de văzut dacă golgheterul Chindiei din ultimele patru sezoane va fi inclus pe raportul de arbitraj, unde apar 18 jucători, și dacă va debuta la Liga 1 în meciul de duminică, din Bănie (ora 18.00). Chiar dacă pornește cu șansa a doua, Chindia poate obține un rezultat bun cu CSU Craiova, echipă implicată și în tururile preliminare Europa League. În Oltenia va face deplasarea și un grup de 50 de suporteri, grație implicării executivului Primăriei Târgoviște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here