George Marin și Fernando Panait, medaliați la Cupa României la Box! Respect pentru maestrul Gigel Stan și multă sănătate!

3499

Rezultate de prestigiu pentru boxul târgoviștean la Cupa României pentru Juniori, desfășurată la Câmpulung Muscel, unde s-au obținut trei medalii. Cele mai importante au fost cucerite de pugiliștii Clubului Sportiv Târgoviște, pregătiți de Gheorghe Stan, Alexandru Stan și Ioan Găzdac. George Marin a fost vedeta delegației, după ce a câștigat aurul categoriei 60 kg. Un parcurs apreciat a avut și Fernando Panait (cat. 50 kg), care a pătruns până în finală, un alt rezultat de impact. Nicolae Burduf, de la CSM Târgoviște (antrenor Nicu Tamaș), a prins și el podiumul, obținând bronzul la supergrea. „S-a tras puternic, concursul reprezentând și un criteriu de selecție la loturi, pentru marile competiții. Am mai avut sportivi care au luptat bine, dar nu au prins medalii. Sunt copii buni, implicați, ei sunt viitorul boxului și al sportului dâmbovițean”, a vorbit sincer maestrul Gigi Stan, care a avut doi medaliați și la Cupa României pentru cadeți, de la Brezoi, ambii cu bronz (Ilie Dumitru – cat. 54 kg și Iulian Paraschiva – cat. 40 kg).

De la competiție, direct la spital!

Pasiunea frumoasă a lui Stan senior a fost moștenită și de sportivii săi, dovadă că Alex „Toshiba” și Nelu Găzdac vor să preia ștafeta antrenoratului. Volumul mare de muncă și de stres a început să lasă urme, iar maestrul Gigel Stan a ajuns la spital după ultima competiție. „Ce a fost mai greu a trecut, nu mă sperii eu ușor. Însă am primit un semn, un avertisment, că nebunia mea pentru box îmi poate distruge sănătatea. Încerc să nu le mai pun pe toate la suflet, dar așa sunt eu, mă consum mult și din orice”, ne-a transmis maestrul de pe patul de spital. Antrenor uriaș, cu spirit și suflet de luptător!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here