George Marin și Andrei Luca, super fighters! Gigel și Alex Stan produc campioni

4208

Gheorghe Stan, ajutat de Alexandru Stan și de Ioan Găzdac, continuă să producă rezultate importante pentru secția de box a Clubului Sportiv Târgoviște, reușind să aducă medalii de la fiecare competiție unde participă pugiliștii săi. George Marin și Andrei Luca au ajuns în finalele Campionatul Național pentru Juniori, de la Piatra Neamț. Luca a ajuns până în ultima fază a categoriei 57 kg, dar a cedat după un meci extrem de disputat, fiind nevoit să se mulțumească doar cu medalia de argint. În timp ce George Marin a dominat complet competiția la categoria 61 kg, cucerind medalia de aur.

„S-a muncit foarte mult, indiferent de condiții”

Antrenorul sportivilor, Gheorghe Stan, este încântat de rezultatele obținute și mândru că reprezintă municipiul Târgoviște cu succes la fiecare competiție. „Avem un campion național, pe George Marin, și un  vicecampion, pe Andrei Luca. Suntem singurii din oraș care au avut în finale doi pugiliști, ne face cinste acest lucru. Doar noi și Călărași am fost în această situație, am depășit multe cluburi de tradiție din acest punct de vedere. Sunt performanțe deosebite și reflectă munca în echipă pe care o depunem. Îi mulțumim și domnului director Alex Badea pentru sprijinul pe care ni-l oferă. Acești sportivi merită felicitări, au muncit foarte mult, pe căldură, indiferent de condiții. George Marin o să meargă la Campionatul European din Rusia, iar pentru noi urmează finalele la seniori, tineret și la cadeți, dar și Centura de Aur. Avem de muncă, ne concentrăm și sperăm să avem condiții pentru a face treabă. Am obținut medalii, chiar dacă a fost o competiție dificilă. Am învins mulți sportivi buni și am reprezentat orașul cu succes”.

Explicație foto: George Marin și Andrei Luca, la refacere, alături de Alex „Toshiba” Stan, fost vicecampion al Europei la cadeți, declarat maestru emerit al sportului.

* Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here