Găinării din fotbalul mic! Unii se fac de râs pentru mărunțiș

1227

Au trecut vremurile în care membrii afiliați acceptau fără crâcnire să fie călcați în picioare de Tudor Emil și de oficialii mai mărunți ai Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. Reprezentanții echipelor au început să ia atitudine și să reclame diverse nemulțumiri. Am selectat câteva, urmând să revenim pe subiect.

* Mai multe echipe au semnalat faptul că oficiali ai AJF Dâmbovița se prezintă la meciuri, motivând că sunt observatori desemnați să omologheze terenul de joc. Indivizii prezintă o chitanță, cu număr de înregistrare și ștampila asociației prezidată de Tudor Emil, solicitând achitarea baremului de observare. Unii i-au plătit, iar alții nu. Vorbim despre persoane importante din cadrul Comisiei de Competiții și Disciplină. Fapta este una foarte gravă și poate avea repercursiuni neplăcute. Mai multe amănunte pot oferi oficialii echipelor din Dărmănești și Mircea Vodă. Ce zici, nea Vasilică?

* Faptul că la nivelul comisiilor nu se judecă echidistant, a provocat o formă inedită de protest din partea a două echipe din Onoare Nord, Bezdead și Ulmi II, care nu s-au mai prezentat la meciuri. În timp ce unele formații sunt depunctate, altele sunt iertate, chit că meritau același tratament.

* Chiar dacă sancțiunile s-au înăsprit, tot mai multe echipe folosesc jucători în mod neregulamentar. Din partea unuia avem însă pretenții, mai ales că a evoluat chiar și la nivelul primei divizii, iar acum este și antrenor la un club important de Liga a 4-a. Nu-i frumos, Marinică!

* Ioana Mihălăchioiu a fost lovită la Fieni, bătăușul a primit la CCD 10 etape de suspendare, iar Apelul le-a redus la 3, înainte să expire jumătate din pedeapsă.

* Tot Comisia de Apel a anulat penalizarea (6) echipei Olimpia Picior de Munte, dictată de Disciplină. Nea Bebiță, de la mata aveam pretenții!

* Un alt jucător care a lovit arbitrul și suspendat pentru o perioadă de doi ani evoluează bine mersi, dar nu pe carnetul de legitimare, ci pe o fișă. Cum e, Căldărare?

* Unul depistat că joacă pe fals la Băleni, chit că e legitimat la Perșinari, continuă să ducă pe toată lumea cu „zăhărelul”. Oameni serioși!

Vom reveni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here