Gabriela Trandafirescu a dus CSȘ Târgoviște în elita baschetului masculin la U13! „Este primul pas dintr-un drum lung”

753

La prima participare într-o competiție națională, echipa de baschet masculin U13 a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște a reușit un parcurs mai mult decât decent. Băieții pregătiți de Gabriela Trandafirescu au ajuns la Turneul Final, acolo unde s-au clasat pe locul 8 din 12 echipe participante. În grupe, formația târgovișteană a jucat cu U-BT 1 Cluj Napoca (18-75) și Laguna Negru București (56-44), clasându-se pe locul 2, cu 3 puncte. Apoi, CSȘ Târgoviște a pierdut meciurile cu Dan Dacian București (22-82) și ACS StoMart Iași (44-53), ajungând astfel să se lupte cu Alpha Sport Team Sibiu pentru locurile 7-8. Formația pregătită de Gabriela Trandafirescu a pierdut cu 67-55 și s-a clasat pe locul 8.

Este primul pas dintr-un drum lung”

 Gabriela Trandafirescu s-a declarat mulțumită de prestația elevilor săi la primul campionat național și promite rezultate mai bune pe viitor. „Pentru echipa noastră, calificarea la Turneul Final a reprezentat o performanță. La prima participare, aveam obiectivul de a ajunge la Turneul Semifinal. Echipa a evoluat peste așteptări. Au fost 12 echipe, am reușit să obținem locul 8, pentru mine este primul pas dintr-un drum lung, este prima treaptă și sper ca în viitor să ajungem cât mai sus. Sunt patru echipe foarte puternice, cluburi private, care au un staff complex, care lucrează modern, la standarde înalte, cu antrenori specializați, se simte acest lucru. Chiar și în aceste condiții, reușim să ne menținem sus. Am reușit foarte multe lucruri bune la acest turneu, ne-am pregătit cât am putut de bine și vom reuși mai mult la anul. Ne vom pregăti începând cu 1 august, vom avea și un cantonament în Serbia”.

Lotul de jucători

Lotul Clubului Sportiv Școlar Târgoviște la Turneul Final de baschet masculin U13 a fost format din Robert Dincă, Radu Canciu, Filip Tănase, Cristian Ștefan, Tudor Popescu, Adrian Mișcu, Octavian Țopa, Andrei Militaru, Ștefan Zaharia, Andrei Dumitrescu, Vlad Fâșie, Petru Ioniță, David Teodoroiu, Andrei Banea, Luca Stănescu, Vlad Păunescu și Ianis Antofie.

* Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here