Furtună e pentru Cipri Iugulescu! Îl vede președinte la Chindia

2877

Numit în aprilie 2015 ca reprezentant al Primăriei Târgoviște la clubul Chindia, unde a preluat funcția de vicepreședinte al Consiliului Director, Cătălin Furtună a colaborat doar pentru o scurtă perioadă cu președinte Marcel Ghergu. După care l-a contestat puternic, public și în mod repetat, solicitând înlocuirea acestuia. Furtună face acum lobby pentru Ciprian Iugulescu, numit director sportiv în vara acestui an, oferind și o altă variantă de familie ca președinte, Ionuț Iugulescu.

„Ce marketing de club are Chindia?”

„Am vorbit cu Ciprian Iugulescu și îmi place de el. Îl văd mai potrivit ca președinte decât pe Ghergu, e mai deștept și are o altă viziune despre managementul fotbalistic, nu există termeni de comparație. Ciprian a spus că mă așteaptă la club, să vorbim mai multe, câtă vreme sunt vicepreședinte. Dacă oi mai fi, probabil că el știe mai bine. Iar dacă nu va fi Ciprian, eu îl văd ca președinte foarte bun pe Ionuț Iugulescu, poate chiar mai potrivit pentru o asemenea funcție, pentru că el a și jucat fotbal. Eu unul recunosc că nu sunt bun de președinte, am ajuns la 50 de ani, dar îmi dau seama că e vremea tinerilor. Ce marketing de club are Chindia?”, a găsit Ciprian Iugulescu încă un aliat pentru a prelua șefia grupării de lângă Turn.

„Trebuie schimbat și Nicu Croitoru!”

Furtună merge mai departe și solicită un șoc până și pe banca tehnică. „Eu zic că trebuie schimbat și Nicu Croitoru, cu toate că e prietenul meu și muncește foarte bine, dar există o plafonare. După trei-patru ani petrecuți la o echipă, nu mai ai cu ce să mai apari în fața lui Cherchez sau Vătavu. Eu așa văd lucrurile, ori intervii cu schimbări importante la nivelul lotului după un ciclu de trei ani, ori schimbi antrenorul. Iar o soluție ar fi Adi Bogoi. Să nu uităm totuși că Nicu Croitoru a evoluat la Titu vreo nouă ani și a retrogradat de trei sau patru ori. Eu așa gândesc, că trebuie schimbat ceva la Chindia, mai ales dacă nu se promovează în Liga 1”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here