Frământări puternice la Gura Șuții! Titel Dinu dezlănțuie furtuna

1956

Sesizarea din dreptul lui Ionuț Enache, care ar evolua în același pentru Atletic Bradu, o echipă argeșeană de Liga a 3-a, dar și pentru divizionara D dâmbovițeană Recolta Gura Șuții, l-a zdrucinat puțin pe Constantin Dinu. Primarul-antrenor de la Gura Șuții susține că a încercat să ia legătura cu jucătorul, pentru a aduce lămuriri asupra situației sale, însă acesta nu a răspuns apelurilor telefonice. „Ionuț Enache e jucătorul de la Titu, din sezonul trecut, însă noi i-am luat transferul din Argeș, cu acte în regulă, de la Poiana Lacului. E bine că mi-ați spus că ar juca și la Bradu, să nu avem alte probleme. Mi l-a recomandat Ionică. De ce nu a făcut contestație Flacăra pentru drept de joc? Nu are cum să fie transferat de Bradu de la Titu, nu cred că e vorba despre același jucător. Dacă e așa, să se ducă…”.

Primarul îi face praf pe Ionică și pe „Lari” Neagu

Titel se baza pe Enache, în perspectiva derby-ului de sâmbătă, cu liderul Gloria Cornești, mai ales că a renunțat la servicii lui Marinică Ionică și Laurențiu Neagu. În schimb, Gura Șuții s-a mișcat rapid, aducând alți jucători de la Titu. „I-am transferat pe Negulescu și pe Sima, însă nu au avut contract de profesioniști, au fost amatori. Am vrut să-l luăm și pe Dicu, dar nu am putut. Cei de la Titu au fost escroci, la unii le-au făcut contract de muncă, iar la alții, nu. Mai am o speță cu Marinică Ionică, și el cu contract de profesionist, însă ar fi trebuit să treacă 30 de zile pentru a putea fi amatorizat. Am și renunțat la el, cred că nu era în regulă la noi. Probabil la fel s-a întâmplat și în speța Tronaru – Iliescu. Am renunțat și la „Lari” Neagu, nu mai vreau oameni de 40 de ani la echipă, cu ciubucăreală. Am niște informații despre meciul de la Ungureni… Prea ușor s-au luat trei goluri pe partea lui Lari, sunt multe dedesubturi. Și așa e un campionat de circ, de intimidări. Ce am văzut la Mătăsaru, îți vine să te lași de fotbal. Îl cunosc pe profesorul Tudor de 40 de ani, îl respect, dar trebuia să intervină într-un fel, să schimbe oamenii de la comisii. Își oprea doi-trei, în care avea încredere că vor face treabă, și restul să se ducă. Acum se mănâncă între ei și se vând ieftin, unii pe două pahare de tărie”. Primarul de la Gura Șuții a fost invitat luni, la Sport Show, pe Columna TV (ora 18.00).

P.S. Rețeaua fotbaliștilor care evoluează pe fals este una amplă. Cu ajutorul colegilor de breaslă din județele vecine, am depistat și alte nume de jucători „vopsiți”. Unii chiar cu… nume în fotbalul dâmbovițean.

Foto fotbaljudetean.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here