„Fotbalul județean se duce pe apa sâmbetei, mi s-a scârbit”! Titel Dinu a spus-o, Tudore!

2823

Până și Constantin Dinu, primarul-antrenor de la Gura Șuții, este scârbit de mizeria din fotbalul condus de Tudor Emil, pe care l-a susținut zeci de ani ca președinte la AJF Dâmbovița. Dinu rămâne însă un apropiat al lui Tudor „Tutankamon”, criticând și în alte direcții. Însă merită parcurse câteva din declarațiile unuia dintre cei mai influenți oameni din fotbalul județean. Dacă și Titel îl lasă din brațe pe Tudor, atunci va pierde și mai mult la numărătoarea de voturi, când se va alege președintele de AJF.

„Putregaiul pleacă și de sus, de la Tudor, însă el este mult mai extins”

„Fotbalul județean se duce pe apa sâmbetei, iar toate oalele se sparg în capul conducătorului. S-au făcut prea multe cuiburi la AJF, după care problemele pleacă în lanț. Să ajungi să mergi cu sabia la o activitate sportivă, e prea mult, ține și de educația cetățeanului. Ce auzi pe stadioanele de fotbal, ți se face rușine, nu poți să mai aduci un copil la meciuri. Dacă se va continua așa, cu toată dragostea pentru fotbal, cu toată pasiunea, însă mă gândesc să mă retrag și să numesc pe altcineva la echipă. Mi s-a scârbit când văd tot felul de scandaluri și de controverse!

Vinovați suntem și noi, pentru că am început să plimbăm jucători de peste 30 de ani de la o echipă la alta, care vin numai pentru bani, și nu promovăm tineretul. Fiecare formație ar trebui obligată să folosească patru-cinci juniori. Până acum, noi n-am jucat decât trei meciuri din nouă (n.r. ultimul, cu Moroeni, a durat doar 4 minute!!!). Vin oamenii și pleacă înapoi de la baza sportivă.

Probleme sunt și la nivelul arbitrajului. Păi, dacă ajungem să fim arbitrați de unul ca Uri (Bogdan Bădescu), trebuie să ne lăsăm de fotbal. El nu e arbitru, e ceva de cascadorii râsului! Dar nici nu e normal să lovești un arbitru. Eu dacă aș avea un copil arbitru, pe care să-l bată toți bețivii, nu mi-ar pica bine. Chiar se poate întâmpla o tragedie. Nu se mai știe de frică, nu se mai știe de nimic. La comisii trebuie luate măsuri mult mai drastice și mai hotărâte. Chiar dacă va fi înlocuit Tudor, schimbarea trebuie să plece de jos în sus. Putregaiul pleacă și de acolo, pentru că Tudor nu conduce cu o mână de fier, însă el este mult mai extins”.

Foto: Fotbaljudetean.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here