Florin Tuiu poate prelua șefia! Coșmarul care bântuie peste Tudor și șleahta de la AJF Dâmbovița

1820

Obișnuit cu atacurile din exterior, Tudor Emil va trebui facă față și unui curent potrivnic din interiorul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. Mai mulți oficiali ai AJF, dar și membri afiliați, sunt nemulțumiți de situația în care a ajuns fotbalul județean sub conducerea lui. Numai că, până și starea de sănătate a președintelui de asociație s-a șubrezit, provocând îngrijorare.

Vasile Stroe și Gigi Ionescu au și ei probleme

Din păcate, și alți oficiali importanți ai Asociației Județene de Fotbal au probleme medicale, situație dezbătută serios în biroul președintelui. Și ei pensionari, Vasile Stroe și Gigi Ionescu (președintele, respectiv secretarul Comisiei de Competiții și Disciplină) fac tot mai greu față sarcinilor trasate, la fel ca șeful AJF, Tudor Emil. Apropiații i-au sfătuit pe aceștia să se retragă din asociație, ținând cont că au venituri stabile și copii realizați, pentru a-și trăi în liniște și fără stres bătrânețile. Li s-a oferit exemplul regretatului Severin Anghelinu, cel mai longeviv secretar al AJF Dâmbovița, care a muncit pe brânci, până în ultimele zile, în ciuda recomandărilor medicale.

Florin Tuiu, singurul care poate asigura un interimat de conducere

Chiar dacă nu le doresc răul celor indicați, sunt oameni în cadrul asociației pregătiți să intervină în orice moment, pentru a asigura continuitate la nivelul activității. În eventualitatea unei situații neplăcute, conducerea AJF Dâmbovița va fi asigurată sub formă de interimat de vicepreședintele Florin Tuiu (foto), susținut tot mai puternic la nivelul Comitetului Executiv. „Nu doresc răul nimănui, dimpotrivă, vreau să fim sănătoși cu toții. Eu m-am cam resemnat în privința unei schimbări în bine în fotbalul dâmbovițean, pentru că oamenii sunt așa cum sunt. Să fim sănătoși și vom vedea ce-o fi”, s-a exprimat Tuiu. Tudor Emil va convoca zilele următoare Comitetul Executiv, pentru a valida, într-un târziu, comisiile jurisdicționale. Altfel, se lucrează la un regulament intern, pentru a înăspri sancțiunile în dreptul huliganilor de pe stadioane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here