Florea, Cherchez și Liviu Mihai cred în promovare! Chindia abordează cu încredere barajul cu Voluntari

2544

Sâmbătă, la Voluntari, de la ora 19.00, are loc meciul tur al barajului pentru menținere/promovare în Liga 1, eveniment important pentru Chindia Târgoviște. Formația lui Nicu Croitoru are șansa să revină în prima ligă a fotbalului românesc după 20 de ani, dar pentru a realiza asta, trebuie să treacă de echipa pregătită de Adi Mutu. Emoțiile sunt mari în tabăra Chindiei, dorința de promovare este și mai mare, iar cei din club sunt concentrați pentru a duce misiunea la final. Prezenți în ediția de luni a emisiunii Sport Show, la Columna TV, alături de antrenorul Nicu Croitoru, Daniel Florea, Liviu Mihai și Cristi Cherchez au prefațat barajul promovării cu FC Voluntari.

„Am ajuns într-un moment foarte important pentru această echipă, dar și pentru mine. Am declarat de când am venit la Târgoviște, că vreau să duc Chindia în Liga 1, acum sperăm să reușim acest lucru și să facem lumea bucuroasă. Plecăm cu un oarecare handicap, ei au jucători cu mare experiență, dar cred că și noi avem jucători care au trecut prin prima ligă. Știu ce înseamnă asta și ne bazăm pe experiența lor, dar și pe dorința de afirmare a jucătorilor care vin din spate. Cunosc echipa din Voluntari, anul trecut mi-a luat Cupa României pe când eram la Astra, singurul troferu care-mi lipsea. Mă așteptam să mă integrez și mai bine la Chindia, dar mă bucur că am ajuns la momentul ăsta și cred că atmosfera din jurul echipei e foarte bună. Cu toate că lumea nu prea e încrezătoare, credem în șansele noastre. Pe mine mă deranjează că se pune accent pe pariuri, eu nu concep așa ceva, îi asigur pe spectatori că ne dorim să promovăm” – Daniel Florea (foto dreapta)

„Pentru toată lumea ar fi o mare realizare să jucăm în Liga 1 și vom face tot ce depinde de noi, cred că șansele sunt egale. Emoții am până ajung la startul jocului, indiferent de adversar. Suntem concentrați, așteptăm să vină meciul, să dovedim că putem juca în Liga 1. Să vină lumea la stadion, să stea ca pe vremuri, în Turn, pe garduri, la porți, să vină și la Voluntari. Vrem să îi avem pe suporteri alături de noi și la greu, să ne împingă de la spate” – Liviu Mihai (foto, al doilea din dreapta)

„Suntem foarte concentrați, pentru că ne pregătim de atâta timp, sper să reușim să promovăm. Cred că ei pleacă cu prima șansă, deoarece au experiență în prima ligă, dar suntem motivați, ne pregătim bine, vrem să scoatem rezultate bune și să promovăm. Speram să se joace primul meci la ei, pentru că acasă o să ne ajute și suporterii mult. Determinarea o să fie atuul nostru, suntem mulți tineri pe lângă cei cu experiență, am închegat un lot bun și sper să trecem cu bine peste cele două jocuri. Ei au și slăbiciuni, ca la fiecare echipă, rămâne de văzut dacă putem să le speculăm pe teren. Sunt emoții, e normal” – Cristi Cherchez (foto stânga)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here