Flacără câștigă derby-ul dâmbovițean la scor de neprezentare! Pucioasa termină meciul cu doi eliminați

840

Duelul dâmbovițean de la nivelul Ligii a 3-a, dintre Flacăra Moreni și FC Pucioasa, a fost câștigat de echipa pregătită de Gabi Paraschiv. Chiar dacă prima repriză a fost echilibrată, morenarii au reușit să facă diferența după pauză. Trei goluri, două cartonașe roșii, multe intrări dure, acestea au fost ingredientele partidei disputate pe bătrânul stadion din Moreni. După șapte etape, Flacăra rămâne pe locul 2 în Seria C3, în timp ce Pucioasa este pe o poziție retrogradabilă.

Echilibru în prima parte

Flacăra a început jocul în atac, dar șutul lui Cernea nu a prins cadrul porții (3), iar lovitura de cap a lui Iliescu a mers puțin peste poarta oaspeților (7), la fel ca și execuția lui Constantin (10). Pucioasa a oferit replica prin Iamandache, însă șutul acestuia a fost respins de Duță (19). Calofir și-a încercat norocul, mai întâi a tras peste poartă (24), iar apoi șutul lui a fost respins de sub bară de Priseceanu (29). Oaspeții au mai fost periculoși la lovitura liberă executată de Grigore, însă mingea a trecut pe lângă poartă (35), în timp ce pentru Flacăra ultima ocazie a primei părți a fost ratată de Cosmin Anton, care a trimis mingea peste poartă, cu o lovitură de cap (39). Pucioasa a avut ultima șansă din primul mitan, numai că Parghel a trimis peste poarta gazdelor (43).

Flacăra a făcut spectacol

Marius Zidăroiu a avut primele ocazii din partea secundă, dar a trimis peste poartă de fiecare dată (47, 54). Morenarii au marcat până la urmă. Iliescu a șutat bine, Priseceanu a respins, dar mingea a ajuns la Calofir, care a deschis scorul (57). Iliescu a făcut 2-0 în minutul 71, cu un șut din interiorul careului (71). Flacăra a rămas în atac, dar Drăgan a șutat peste poartă (83), iar Cosmin Anton a lovit bara transversală, cu un șut superb din afara careului (85). Scorul final a fost 3-0, pentru că Florin Lețu a marcat cu un șut din interiorul careului (90+5). În partea a doua, Pucioasa a avut doi jucători eliminați, Marina pentru două cartonașe galbene, iar Călin pentru injurii adresate spectatorilor, acesta fiind încă un element care a ușurat munca echipei morenare.

Caseta statistică

Stadion: „Flacăra”. Au marcat: Tiberiu Calofir (57), Andrei Iliescu (71), Florin Leţu (90+5). Cartonașe galbene: Constantin (33), Vîrtej (34), Matei (42), Anton (59), Iliescu (76) / Grigore (28), Nisipeanu (45+1). Cartonașe roșii: Marina (64), Călin (79). Au arbitrat: Mihai Laurențiu Ene (București) – Gabriel Neagu (Călărași) și Alexandru Palcău (București). Observatori FRF: Bogdan Dragoș (Făgăraș) și Ionuț Cătălin Cușcă (Teleorman).

Flacăra: Duță – Costache, Matei, Vîrtej, Cernea – Constantin (75 Petculescu), Anton, Calofir – Zidăroiu (58 Drăgan), Iliescu (78 Lețu), Niculăescu (89 Ilie). Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Pucioasa: Priseceanu – Călin, Ilie, Georgescu, Diță – Grigore, Grigorescu, Marina, Parghel – Iamandache (86 Lungeanu), Nisipeanu (72 Țilică). Antrenor: Romică Ciobanu.

* Articol preluat din cotidianul JURNAL DE DÂMBOVIȚA

Foto Facebook: Flacăra Moreni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here