Flacăra arde sub Tâmpa! Morenarii se impun la Brașov și visează la promovare

727

Echipa lui Gabi Paraschiv continuă forma excelentă din ultimele etape, iar sâmbătă a obținut a patra victorie consecutive, în urma unui joc bun pe terenul celor de la Steagu Roșu Brașov. Deși au ajuns de foarte multe ori în situații de finalizare, morenarii au marcat o singură dată, prin Claudiu Niculăescu. Flacăra a ajuns la 13 puncte, este pe locul 2, la egalitate de puncte cu alte trei echipe, CSM Slatina, CSM Alexandria și Vedița Colonești. Vineri, de la ora 15.00, pe teren propriu, Flacăra întâlnește FC Pucioasa.

Repriză dominată total de Flacăra

Prima repriză a aparținut morenarilor, care au avut foarte multe ocazii de a marca. Mai întâi Drăgan nu l-a învins pe Cășlariu într-o situație de 1vs1 (6), iar apoi portarul gazdelor a reacționat bine și la șutul lui Lețu (11). Calofir și-a încercat norocul, dar a trimis peste poartă cu o lovitură de cap (14), pentru ca mai apoi să nu prindă cadrul porții cu un șut din afara careului (20). Horia Popa a fost cel mai periculos om al gazdelor, mai întâi a șutat bine de la distanță, dar Duță a respins (23), apoi nu a mai prins cadrul porții cu un șut din afara careului (27). Iulian Drăgan l-a ridiculizat pe Rența, apoi a pasat bine către Niculăescu, care l-a învins pe Cășlariu cu un șut puternic la colțul scurt (32). Morenarii au avut șanse să își mărească avantajul, însă Drăgan a ratat două șanse bune (40, 41), iar Cernea a șutat peste poartă (42). Ultima ocazie a primei părți a avut-o tot Drăgan, dar nu l-a putut învinge pe Cășlariu(45), iar Flacăra a intrat la cabine cu avantaj minim.

Steagu Roșu nu a reușit egalarea

Partea secundă a fost mai echilibrată, prima ocazie a aparținut gazdelor, dar Cristescu a trimis peste poartă (57). Flacăra a răspuns prin Iliescu, care a trimis puțin peste poartă după o centrare a lui Ilie (64). Același Cristescu a ajuns din nou la finalizare, numai că lovitura lui de cap a mers peste poarta lui Duță (74), iar Mihai a executat bine o lovitură liberă, fără efect în privința scorului (78). O lovitură liberă periculoasă au avut și morenarii, Calofir a executat, dar mingea nu a prins cadrul porții (82), iar Anton a șutat pe lângă din afara careului (88). Ultima ocazie a partidei a aparținut gazdelor, însă Duță a reținut mingea trimisă de Firat (90) și morenarii au câștigat cu 1-0.

Caseta tehnică

Stadion: Tineretului. Spectatori: 800. A marcat: Claudiu Niculăescu (32). Cartonașe galbene: Danciu (70) /Niculăescu (49), Costache (77). Au arbitrat: Sorin Costreie (Buftea), Cosmin Vătămanu (București) și Andrei Baciu (Videle). Observatori FRF: Daniel Ciocănea (Sibiu) și George Bădescu (București).

Brașov: Cășlariu – Răducan, Rența, Stoian, Negotei – Stîngă, Mihai (87 Nicolau) –  Danciu, Cristescu, H. Popa (69 Firat) – D. Popa (46 Boricean). Antrenor: Florin Stîngă.

Flacăra: Duță – Costache, Matei, Vîrtej, Cernea – Calofir, Anton – Zidăroiu (71 Negrea), Drăgan (75 Petculescu), Niculăescu (55 Ilie) – Lețu (61 Iliescu). Antrenor: Gabi Paraschiv.

* Articol preluat din cotidianul JURNAL DE DÂMBOVIȚA

Foto Faceboook: Flacăra Moreni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here