FC Chindia Târgoviște: „Clubul nostru a votat pentru Ionuț Lupescu… conform directivei de la centru”

2632

La puțin timp după ce s-a aflat rezultatul alegerilor de la Federația Română de Fotbal, cu victoria categorică a lui Răzvan Burleanu, pagina de Facebook FC Chindia Târgoviște a ieșit cu o postare uluitoare. „Răzvan Burleanu a câștigat din primul tur alegerile de la FRF. Clubul nostru a votat pentru Ionuț Lupescu, candidat susținut public de președintele PSD, Liviu Dragnea. În numele Chindiei a votat George Răzvan Stoica, fiul primarului PSD de la Văcărești, conform directivei de la centru. Succes, Răzvan Burleanu!”. Informația a fost preluată de presa centrală și a rulat la câteva televiziuni sau publicații, care au prezentat clubul Chindia ca pe un instrument politic, aservit intereselor de partid.

Ghergu: „Anunțul a fost făcut de pe pagina de Facebook a suporterilor”

O echipă frumoasă, Chindia Târgoviște, și-a dinamitat în ultima perioadă atât șansele la locurile promovabile direct, dar și propria imagine, prejudiciată grav la nivel național prin noul scandal. În contextul în care președintele Marcel Ghergu a fost reales ca reprezentant al Ligii a 2-a în Comitetul Executiv al FRF, fiind un susținător al lui Răzvan Burleanu. Din păcate, acesta nu ar fi reacționat nici acum, dacă nu era contactat telefonic, să exprime o poziție în numele clubului, în cadrul emisiunii Sport Show, de la Columna TV. „Ați văzut vreo declarație de-a mea în acest sens sau e postat acel mesaj pe site-ul clubului? Anunțul a fost făcut de pe pagina de Facebook a suporterilor sau cine postează acolo, chiar nu am această informație. Pagina noastră de Facebook se numește AFC Chindia Oficial. Într-adevăr, George Stoica a participat la alegeri, pentru că, așa cum bine știți, eu sunt membru al Comitetului Executiv și nu aveam drept de vot. În acest caz, la alegeri nu putea participa decât o persoană cu funcție de conducere la Chindia Târgoviște și cu putere de decizie, iar această persoană a fost Stoica Răzvan George, care este membru în Adunarea Generală a Asociaților, din iulie 2014, ca reprezentant al asociatului Consiliul Județean Dâmbovița”.

Prisăcaru: „Eu am făcut plângere la Poliție în direcția paginii VoleiTârgoviște”

Pe subiect a oferit comentarii și Ciprian Prisăcaru, președintele CSM Târgoviște, invitat la ultima ediție a emisiunii Sport Show. „Și CSM Târgoviște a avut o problemă asemănătoare, în sensul că exista o pagină din asta ambulantă, care se numea VoleiTârgoviște, care voia să pară că este pagina oficială a clubului. Am făcut plângere la Poliție, pentru că se substituia paginii clubului și emitea păreri în numele clubului, susținută de unii care se tot dau profesioniști, dar nu-i caută nimeni. Vorbim despre furt de identitate și alte infracțiuni. Sunt IP-uri și se pot identifica aceste lucruri. Eu refuz să cred că este reacția oficială a clubului Chindia. Derapajele și frustrările alea în spațiul public, pentru că rețelele de socializare sunt spațiu public, nu sunt în regulă. Putem face rău unor oameni, care sunt nevinovați. Chiar și eu am fost denigrat pe acea pagină de facebook FC Chindia Târgoviște”. În ultima perioadă a devenit activă și o pagină de Facebook AJF Dâmbovița, care denigra anumiți candidați pentru funcția de președinte, suspendată în momentul demarării unei anchete pe SportImpact.ro.

FC Chindia Târgoviște și-a suspendat activitatea

Am încercat să luăm legătura cu suporterii care administrează pagina de Facebook FC Chindia Târgoviște, fără succes, însă îi rugăm să ne contacteze dacă au informații clare, în sensul unor comenzi politice privind votul exprimat de clubul prezidat de Marcel Ghergu la alegerile federale. Ulterior, pe pagina respectivă a apărut un alt anunț interesant. „Ne rezervăm dreptul de a suspenda activitatea acestei pagini pentru o bună perioadă de timp. Despre motivele care au stat la baza acestei decizii vom scrie la finalul sezonului. Până atunci, vă invităm să urmăriți pagina oficială a clubului, AFC Chindia Oficial! Hai Chindia”.

Atac din interior asupra lui Ghergu?

„De fapt, ținta atacului a fost chiar Ghergu. Cineva s-a supărat că nu a fost desemnat să reprezinte clubul în locul lui și a încercat o lovitură sub centură, care să-i elibereze drumul către șefia Chindiei”, ne-a transmis o sursă din interior. Și tot pe surse, un antrenor de la centrul de copii și juniori al clubului târgoviștean a fost reclamat că i-ar fi amenințat pe puști că vor fi dați afară de la echipă, dacă nu vor merge în cantonament cu unul dintre părinți.

Sursa foto: Ionuț Marin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here