Fanii ploieșteni au provocat teroare la Aninoasa! L-au lovit și pe președintele Petrolului

2262

Se va vorbi multă vreme despre incidentele petrecute sâmbătă după-amiază la Aninoasa, unde fanii petroliști s-au bătut minute bune cu forțele de ordine. Aproximativ 500 de „lupi galbeni” au debarcat pe micuțul stadion comunal de lângă Târgoviște, unde au provocat teroare. Bătaia a început la câteva minute după startul meciului, întrerupt în două rânduri de arbitrul Bogdan Anghelinei, foarte aproape să fluiere finalul jocului. Lucru care ar fi dus aproape sigur către un dublu forfait (0-3), mai neplăcut pentru Petrolul, implicată în lupta pentru promovare. „Ce ați văzut acum la Aninoasa, nu a fost, practic, nimic, față de alte dăți. Bine că n-a ieșit mai rău”, nu a părut impresionat un coleg din presa prahoveană.

Bătaie crâncenă, ce n-a văzut Aninoasa!

O facțiune a galeriei petroliste a intrat într-un război halucinant cu forțele de ordine, depășite momente bune de furia fanilor. S-au împărțit lovituri de ambele părți, de o violență extremă. Am văzut un jandarm lovit cu picioarele de o femeie din galerie, un steward cu fața tumefiată, un altul fugind de-i sfârâiau călcâiele, copii plângând înspăimântați, dar și suporteri bătuți ca la fasole. Dotați cu bastoane, scuturi, câini, jandarmii au împrăștiat într-un final gaze lacrimogene, care i-au doborât pe mulți dintre ultrași ca pe muște. Unii au ajuns în dube, alții la Ambulanță, cu capete sparte și haine rupte, vărsându-și furia chiar și pe președintele petrolist Cristi Vlad, devenit ținta loviturilor. Turbați de-a binelea, „lupii” din tribune au forțat intrarea pe teren, peste jucători, distrugând o porțiune din gardul despărțitor. Zeci de pietre și sticle au zburat în direcția jandarmilor, care au reușit până la urmă să calmeze situația. La final, fanii petroliști s-au certat între ei, pe motiv că nu au fost solidari, altfel i-ar fi copleșit pe jandarmi.

Pleacă echipa de la Aninoasa?

Prăpăd a fost și pe teren, unde Petrolul a distrus Aninoasa, scor 7-1 (Velisar 2, Ciocâlteu 21, Arnăutu 25, 50, 71-pen, Lambru 75, 87 / Codroiu (57). La final, managerul general al echipei dâmbovițene, Cristi Bălașa, a transmis că divizionara C dâmbovițeană ia în calcul să se transfere într-o altă localitate din județ, subiect asupra căruia vom reveni.

Foto: Fotbaljudetean.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here