Eșec ofensator la volei! La CSM Târgoviște nu mai merge nimic

598

CSM Târgoviște stabilește recorduri negative la nivelul echipelor de volei și de baschet. La baschet există circumstanțe, implicând aici restricțiile la nivelul transferurilor și îndulcind oarecum șirul eșecurilor cu trofeele naționale obținute la nivel de tineret și de junioare mari. În schimb, la volei e chiar rușinos să pierzi în mai puțin de o oră și să nu aduni 40 de puncte într-un meci! CSM București a șters parchetul cu CSM Târgoviște, scor 3-0 (25-9, 25-15, 25-14), într-un duel în care s-au întâlnit totuși echipele care ocupau locuri vecine (2, respectiv 3). După un asemenea rezultat, propunem blocarea salariilor gigant ale voleibalistelor urbei sau diminuarea drastică, spre un minim pe economie! Or, de ce nu, direcționarea lor către sporturile individuale, unde boxerii, luptătorii, atleții și judoka nu au bani de o franzelă. Nu mai e niciun dubiu că CSM Târgoviște reprezintă o pălărie prea mare pentru adjunctul Cristi Savu și o jucărie care s-a stricat pentru nașul său, fostul primar. Interesele acestui club trebuie apărate și sunt mai presus decât orice avantaj personal. Nimic nu prea mai merge la CSM, peste care plouă cu sentințe, somații, amenzi și rezultate insultătoare. Nu se poate construi pe vrăjeală și pe compromis, e nevoie de o strategie sănătoasă, de rigoare managerială și de un proiect curat.

CSM București – CSM Târgoviște 3-0 (25-9, 25-15, 25-14)

CSM București: A. Budai-Ungureanu 21, I. Trushkina 18, N. Koolhaas 10, M. Balkestein-Grothues 6, A. Sobo 4, T. Kanami 4, I. Kotoe (l). Antrenor: Akbaș Ferhat.

CSM Târgoviște: A. Trică 8, S. Klisura 7, L. Alajbeg 7, D. Djuric 4, T. Sredic 2, T. Pusic (l). Antrenor: Luka Valerijan.

Foto Facebook: CSM București

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here