Eșec în Copou și din nou la matineu! Aventura Chindiei în Liga 1 se încheie trist

562

Victoria de runda trecută, 3-1 cu Academica Clinceni, le-a mai permis târgoviștenilor să viseze la evitarea retrogradării. Aceste șanse s-au încheiat odată cu fluierul final al partidei cu Poli Iași, pentru că trupa lui Emil Săndoi a pierdut un nou meci și este retrogradată matematic, deși mai are trei partide de disputat. Aventura Chindiei în prima ligă se încheie trist, după un sezon început decent, dar stricat de anumite decizii neinspirate, venite atât din partea antrenorilor, cât și a conducerii.

Echilibru în prima repriză

Prima repriză a început prost pentru Chindia, care a pierdut unul dintre cei mai importanți jucători, Laurențiu Corbu (6). Prima ocazie a aparținut gazdelor, dar Popadiuc a trimis pe lângă poarta lui Aioani (26). Chindia a oferit replica prin Bic, însă acesta a trimis peste poarta ieșenilor (38). Ultima șansă a primei părți a aparținut echipei din Iași, însă Luckassen nu a putut deschide scorul (40).

Penalty făcut de Yameogo

Partea secundă începe dezastruos pentru Chindia, pentru că nou intratul Yameogo l-a faultat în careu pe Cabral, centralul Găman a dictat penalty, iar Passaglia l-a învins pe Aioani de la punctul cu var (47). Chindia nu a fost capabilă să revină, nu a avut nici măcar o ocazie periculoasă, din contră, putea să mai primească un gol, dar lovitura de cap a lui Luckassen a trecut pe lângă poarta târgoviștenilor (75). Târgoviștenii au înregistrat, astfel,  a opta înfrângere din play-out și au retrogradat matematic, urmând ca din sezonul următor să evolueze la nivelul ligii secunde.

Poli Iași – Chindia Târgoviște 1-0 (0-0)

Stadion: Emil Alexandrescu-Iași. A marcat: Passaglia (47-pen). Cartonașe galbene: Mihalache (61), Platini (62), Onea (69), Grădinaru (90+4) / Bic (66). Au arbitrat: George Găman, Vladimir Urzică și George Neacșsu.

Poli Iaşi: Axinte – Cabral, Klimavicius, Frăsinescu, Onea – Grădinaru, Mihalache (65 De Iriondo), Passaglia, Popadiuc (58 Platini) – Omoh, Luckassen. Antrenor: Mircea Rednic.

Chindia: Aioani – Corbu (6 Martac), Benga, Diallo, Dumitraşcu – Raţă (80 Berisha), Bic – Neguţ, Barbu (46 Yameogo), Ivancic (62 Dangubic) – Florea. Antrenor: Emil Săndoi.

Foto Facebook: FC Politehnica Iași

* Articol semnat Cosmin Sava – Jurnal de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here