Eliminare cu Arad, iar veștile proaste continuă! „Federația va interzice înscrierea CSM Târgoviște în campionatul viitor”

1872

Start lansat și finish obosit, un scenariu devenit clasic pentru echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. Nici măcar un avantaj de 21 de puncte (31-10) nu a fost suficient pentru o victorie care să relanseze duelul din sferturi cu Arad. Cu jucătoare care poartă pe umeri ani mulți și cu puștoaice prea crude pentru meciurile tari din Liga Națională, CSM Târgoviște nu a putut rezista ritmului intens din perioada de foc a competiției. La cum se prezintă echipa lui Cătălin Tănase, nici nu ar merita un loc în semifinale. Se pare că decizia luată în sezonul trecut, de a ieși din prima divizie, a fost una corectă. Restricționată sever la nivelul transferurilor, CSM Târgoviște nu mai poate concura la nivel performant și riscă să se facă de râs. Așa nu se mai poate continua, cu un permanent handicap.

„FIBA a transmis sancțiuni și somații către federație!”

„Dacă nici acum nu se vor rezolva problemele, cu siguranță federația va interzice din vară înscrierea în campionat a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. Este o declarație pe care mi-o asum. Deja FIBA a transmis sancțiuni și somații către federație, iar federația va trebui să achite amenzile primite de CSM. Vă spun sigur că Federația Română de Baschet nu se mai joacă. A fost indulgentă până acum și cred că ar fi cazul să se termine odată, pentru că deja de șase ani e mult prea mult. Nu sunt problemele mele de management și nici nu mă interesează. Dacă autoritățile locale consideră că se merită să investim în baschet și să ne rezolvăm problemele, atunci ne putem pune și obiectiv. Trebuie să analizăm foarte bine situația la finalul sezonului”, a transmis Cătălin Tănase pentru Info Dambovita.

CSM Târgoviște – ICIM Arad 51-64 (25-7, 12-22, 8-16, 6-19)

CSM Târgoviște: A. Stoenescu 18 (4), L. Vaida 12, P. Poole 6, T. Kilin 5 (1), G. Irimia 5 (1), L. Toma 4, A. Chivu 1, T. Neagu, C. Popescu. Antrenor: Cătălin Tănase.

ICIM Arad: M. Fodor 13 (3), C. Lee 12, D. Williams 10, M. Dzombeta 7 (1), D. Ardelean 7 (1), B. Hadzovic 7 (1), A. Mercea 5 (1), A. Ciotir 3 (1). Antrenor: Bogdan Bulj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here