Echipa de volei și-a pierdut busola! CSM Târgoviște a capotat și la Bacău

1158

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște orbecăie de câteva meciuri pe ape tulburi, rătăcind busola care să o readucă pe ruta corectă. Ceața densă rămâne deasupra corabiei în derivă, care ia apă la fiecare val mai puternic. CSM a bifat duminică, la Bacău, al treilea meci consecutiv pe care îl pierde fără drept de apel. Adevărat că adversarii au fost buni, însă parcă e prea mult să nu câștigi nici măcar un set în trei partide. Echipa pare mai slabă chiar și față de cea din sezonul trecut, care a terminat pe locul 4. CSM Târgoviște a ieșit din lupta pentru titlu după numai 7 etape și a pierdut duminică pe terenul Științei Bacău (0-3), adversarul cu care se bate pentru poziția de bronz. Și, de ce nu, poate că Târgoviște reprezintă o pălărie prea mare pentru Luka Valerijan, adus de la o echipă care nu lupta pentru trofee, CSM Lugoj, următorul adversar din campionat.

Voleiul oferă mult mai puțin decât primește

Eliminată prematur din lupta pentru titlu și, probabil, din CEV Cup, echipa de volei a urbei oferă mult mai puțin decât primește. Iar ca interes, e cu mult sub ce reprezintă Chindia la fotbal și CSM la baschet. Până și articolele pe care le dedicăm voleiului au cele mai slabe cifre de pe site. Chiar dacă se fac eforturi uriașe de a împinge în față această echipă, nu prinde. La meciul cu Galatasaray a atras numele adversarului, însă oamenii au văzut un volei palid. În opinia noastră, investiția publică în această echipă este o exagerare. Publicul sportiv dâmbovițean vrea Chindia în Liga 1, baschetul în lupta pentru titlu și mai vrea infrastructură. Voleiul e la și altele, multe altele. Un referendum e prea mult, însă un sondaj dedicat preferințelor sportive locale ar fi elocvent.

Știința Bacău – CSM Târgoviște 3-0 (25-23, 25-20, 25-14)

Știința Bacău: A. Cazacu 12, S. Koleva 11, A. Otasevic 8, G. Faleș 7, L. Filipaș 6, D. Rogojinaru 5, K. Guncheva 4, A. Kapelovies 2, I. Monova (l). Antrenor: Florin Grapă.

CSM Târgoviște: S. Klisura 11, R. Buterez 10, A. Trică 7, T. Sredic 5, D. Djuric 4, A. Lakovic 2, R. Marciu 2, D. Calotă 1, M. Jeremic (l). Antrenor: Luka Valerijan.

Facebook Știința Bacău Volei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here