Dunăre pe apa ta / A bătut și Chindia! Cherchez-golgheterul aduce puncte de la Brăila

1928

Chiar dacă Dacia Unirea Brăila este codașa Ligii a 2-a, meciurile echipei pot fi urmărite în direct pe pagina de Facebook a clubului. Spre comparație, o formație cu aspirații de Liga 1, Chindia este repetentă pe zona de imagine și comunicare. Informațiile pe site-ul sau pe pagina de Facebook oficiale ale clubului apar târziu, sunt sumare sau cu greșeli. Conferințele de presă au fost și ele scoase din program, Viorel Moldovan nu mai are timp de petrecut pe la emisiuni, prin studiouri, iar intervențiile președintelui Marcel Ghergu provoacă stări diverse, de la indignare sau îngrijorare, până la amuzament sau chiar hohote de râs. Poate că ar trebui să vorbească altcineva în numele Chindiei, spre exemplu, directorul sportiv Ciprian Iugulescu. Omul e profesor, are studii superioare și experiență managerială. După ce și-a făcut „stagiatura” la gruparea de lângă Turn, așteptăm să fie propulsat în funcția cea mare. Curaj, domn profesor, meriți din plin!

Cherchez – Florea, 8-1 la goluri marcate în campionat!

Cu Ciprian Iugulescu președinte, poate găsesc și suporterii informații despre meciurile Chindiei, în timp real, așa cum se procedează în fotbalul anului 2018. Noroc cu transmisiunea celor de la Brăila, însă puțini fani roș-albaștri au știut că pot să vadă meciul. Nu i-a informat nimeni din club. E adevărat, o transmisiune fără comentariu, dar tot e ceva decât nimicul oferit de Chindia. Nu avem prea multe date despre partida cu ultima clasată a Ligii a 2-a, însă e important că s-a câștigat. Cam chinuit, dar nu mai facem pe cârcotașii, punctele sunt primordiale. Cherchez (63) a fost din nou decisiv, finalizând cu sânge rece o fază lungă a târgoviștenilor. Cristi e golgheterul echipei și al Ligii a 2-a, cu opt reușite, chiar dacă e folosit mai lipit de bandă, decât mai aproape de poarta adversă. Cherchez a marcat de opt ori mai multe goluri decât vârful clasic, Gică Florea. Ne raportăm la meciurile de campionat. Cum-necum, Chindia s-a apropiat din nou de podium. E meritul nevăzut al lui Cip Iugulescu, cel mai bun director sportiv din istoria clubului

Câteva date tehnice

Stadion „Municipal” Brăila. A marcat: Cherchez (63). Au arbitrat: Cătălin Buși (Rm. Vâlcea) – Cristian Voicu (Focșani), Alexandra Petrea (Bacău). Rezervă: Vasile Buzea (București). Observatori FRF: Ion Olteanu (București), Costel Petre (Constanța).

Dacia Unirea: Avram – Niță, Merville, Hamza, Manu – Lu, L. Gheorghe – Maxin, Vitan, Van Der Driest – Bebey. Antrenor: Florentin Petre.

Chindia: Aioani – Martac, C. Dinu, Dudea, Dumitrașcu – Novac, Lungu – Șerban, L. Mihai, Cherchez – Florea. Antrenor: Viorel Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here