Duelul orgoliilor în fotbalul județean: Nelu Radu vs. Titel Dinu! Cine merge la baraj, Cornești sau Gura Șuții?

1486

La fel ca și în stagiunea precedentă, Gloria Cornești și Recolta Gura Șuții luptă pentru titlul de campioană județeană, iar meciul direct dintre cele două echipe va avea loc peste două etape, pe terenul formației lui Titel Dinu. Gloria ocupă în acest moment primul loc în clasament, cu 68 de puncte, iar Recolta se află la un singur punct în spatele echipei din Cornești. Astfel, meciul de la începutul lunii viitoare s-ar putea dovedi decisiv în lupta pentru titlul de campioană județeană.

Nelu Radu se teme de arbitraj

Finanțatorul liderului Ligii a 4-a, Nelu Radu, transmite că își dorește ca lupta pentru titlu să se poarte pe teren și crede că nimeni nu o poate încurca pe Gloria, dacă echipa lui are parte de un arbitraj corect. „Am avut un parcurs aproximativ bun, cu o singură sincopă, la Ulmi, unde am condus și am fost egalați, dar eu zic că suntem în grafic. Nu îmi e frică de vreo echipă pe acest final de sezon, ci doar de arbitraj, acesta este principalul nostru adversar. Meciul cu Gura Șuții e clar că o să fie unul strâns, dacă sunt mai buni, ne strângem mână și le urez succes, dar nu vreau ca rezultatul să fie influențat de arbitraj, vreau ca meciul să fie decis pe teren. Până la data limită vom fi în regulă cu totul, și cu C.I.S-ul”, a transmis finanțatorul Gloriei.

Titel Dinu vrea la baraj

De partea cealaltă, antrenorul-primar de la Gura Șuții, Constantin Dinu, vrea ca echipa lui să ajungă la baraj și crede că totul se va decide în meciul direct cu Gloria Cornești. Acesta spune că echipa lui arată bine și anunță că a găsit sponsori pentru a susține echipa în Liga a 3-a. „Sunt mulțumit de evoluția echipei, am avut un parcurs destul de bun până acum, nu a fost meci în care să nu marcăm cel puțin de două sau trei ori. Echipa arată bine, iar totul se va decide în meciul direct cu Gloria Cornești. E un avantaj că jucăm meciul pe teren propriu, jucătorii au alt moral când au suporterii aproape, ei merg după noi și în deplasări. Noi doar am încasat discuții referitoare la arbitraj, nu am comentat niciodată arbitrajul sau delegările. Sper ca arbitrajul să fie unul serios, pentru că ar fi păcat să fie influențat rezultatul. Dacă ne batem joc și de cei care ajută fotbalul dâmbovițean, totul s-ar nărui. Avem un program greu până la final, mai greu decât Cornești, dar ne prezentăm bine, jucăm fotbal, nu mă interesează de alte echipe, doar pe Cornești am urmărit-o când a jucat la Ulmi. Ne vom bate până la final pentru a termina pe primul loc, vrem să ajungem la baraj, pentru că am luat legătura cu niște sponsori care ar putea susține echipa în caz că vom promova. Noi mereu am terminat sus în clasament și am respectat competiția”, a spus Titel Dinu.

* Articol preluat din cotidianul „Jurnal de Dâmbovița”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here