Dosarul Dikeoulakos e ca un blestem! A fost încuviințată executarea silită, prejudiciul depășește 11 miliarde

1217

Judecătoria Târgoviște a admis cererea celor care îl reprezintă pe George Dikeoulakos și a încuviințat executarea silită, fără cale de atac, încă din data de 26 februarie (click aici). Din momentul în care va fi transmisă somația oficială, clubul condus de Cristi Savu are la dispoziție trei zile să plătească suma stabilită de Tribunalul București, aproximativ 240.000 de euro. În caz contrar, situația va degenera sub mai multe aspecte, încât se poate ajunge la un blocaj financiar. CSM Târgoviște mai are o cale de atac, Apelul, însă până va apărea o sentință, fie ea și favorabilă, e pericol mare!

Cristian Stan: „Această plată reprezintă un prejudiciu pentru club și, indirect, pentru Primărie”

„Va trebui găsită o soluție de plată. Această plată reprezintă un prejudiciu pentru Clubul Sportiv Municipal și, indirect, pentru Primăria Municipiului Târgoviște. Soluții trebuie identificate și prejudiciul trebuie recuperat. Atunci când ai o hotărâre judecătorească de executat împotriva ta, nu prea ai șanse să supraviețuiești ca persoană juridică, dacă nu plătești. Chestiunea aceasta poate lua o turnură negativă, care afectează bugetul Primăriei Târgoviște. Cine a acționat la momentul respectiv de o așa manieră, încât s-a produs acest prejudiciu, trebuie să răspundă material. Nu târgoviștenii, din banii cărora se finanțează Clubul Sportiv Municipal, sunt vinovați de faptul că acum CSM este pe cale să devină debitorul unui fost antrenor din urmă cu 6 ani, pentru o încetare nelegală a raporturilor contractuale”, a vorbit pe subiect, în mai multe rânduri, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Marcel Ghergu: „Nu știu dacă Ciprian Iugulescu este vinovatul principal”

Cine a acționat la momentul respectiv de o așa manieră, încât s-a propus acest prejudiciu? Cine a condus CSM Târgoviște la momentul respectiv? Ciprian Iugulescu, iar motivarea Tribunalului București îl vizează în mod direct (click aici). Iugulescu a ajuns între timp la clubul de fotbal Chindia, unde ocupă funcția de director sportiv, însă președintele Marcel Ghergu nu este deranjat sub nicio formă de contextul total neplăcut în care se află colaboratorul său, mâna dreaptă. Dacă se va dovedi că Ciprian Iugulescu este cel vinovat, probabil că nu va mai fi la echipa noastră. În momentul de față, nu știu dacă Ciprian Iugulescu este vinovatul principal. Ce se întâmplă acolo, e o treabă pe care trebuie să o gestioneze. Eu sper să găsească soluțiile cele mai bune, să iasă din acest impas, pentru că Târgoviștea, Dâmbovița, are nevoie de sport. Nu mă interesează aspectul CSM, nu am niciun fel de detalii și nu mă interesează acest subiect. În niciun caz nu este afectată imaginea clubului nostru. Care este problema Chindiei cu acel caz?”. Ciprian Iugulescu, aceasta este problema Chindiei cu acest caz. Și ce ar mai trebui dovedit?

Cristi Savu, obligat să deschidă un proces de recuperare a prejudiciului!

„Doriți cu orice preț să găsiți un vinovat, însă nu este niciun vinovat. Eu nu am nimic să-mi reproșez pe cazul Dikeoulakos”, a vorbit și primarul Târgoviștei din perioada care a generat conflictul (2012-2013), am promis că nu-i mai scriem numele. Dacă nu e niciun vinovat, atunci cine a provocat acest prejudiciu de peste 11 miliarde lei vechi, la care se mai adaugă unul de aproape 1,5 miliarde? „În capitalism, orice vinovat are un nume. Cine a semnat destituirea, ăla să plătească. Cine era șeful în perioada aia trebuie să răspundă”, a punctat direct, ca un om de business, Cătălin Mișu, într-un cadru televizat. Acum va plăti clubul, din bugetul public, însă e corect? Așteptăm din partea directorului interimar Cristi Savu, finul fostului primar pentru care nu există niciun vinovat, să deschidă un proces de recuperare a prejudiciului. Altfel, riscă să susțină și el datoria către fostul antrenor al echipei de baschet, George Dikeoulakos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here