Dinamo l-a vrut pe Martac! Florea, Jurj și Iustin Popescu continuă la Chindia

3968

După cel mai bun sezon al Chindiei din ultimele două decenii, în care echipa târgovișteană a ajuns până la barajul de promovare, pierdut la loviturile de departajare cu FC Voluntari, ne așteptam să curgă ofertele pentru roș-albaștri. Discuții concrete s-au purtat pentru un singur jucător, fundașul lateral Mădălin Martac, dorit de Dinamo București, însă gratis. „Nu am luat un calcul un transfer al lui Martac, câtă vreme Dinamo nu oferea niciun ban pentru el. Noi am înaintat o sumă de transfer, însă ni s-au propus doar procente, în cazul unui eventual transfer al jucătorului de la Dinamo”, a mărturisit Marcel Ghergu, președintele Chindiei.

Chindia vrea echipă satelit în Liga a 3-a

Conducătorii clubului de lângă Turn l-au convins pe Daniel Florea să continue colaborarea, așa cum se va întâmpla cu Iustin Popescu și Sergiu Jurj. Bogdan Vasile a revenit și el la Chindia, ultima dată evoluând pentru Dunărea Călărași. Mai sunt discuții pentru alți doi-trei jucători, așteptați să completeze lotul cu care Viorel Moldovan să atace promovarea în Liga 1. Echipa va pleca marți în cantonament la Mogoșoaia, iar câțiva din puștii care nu vor prinde lotul vor fi direcționați către FC Pucioasa. Juniorii republicani vor juca din noul sezon la Aninoasa, iar Chindia ia în calcul pentru sezonul 2019-2020 înființarea unei formații satelit, care să evolueze la nivelul Ligii a 3-a. Foarte probabil, lui Nicu Croitoru i se va propune să coordoneze Centrul de copii și juniori al clubului, iar lui Sică Bârdeș să preia una dintre grupe.

Bonusuri neonorate?

Dinspre Chindia răzbate și o nemulțumire, exprimată din rândul jucătorilor. Ni s-a promis un bonus de 150 lei de punct, peste cei 500, dacă terminăm turul și returul în primele trei. Când ne-am cerut banii, Ghergu și Iugulescu ne-au spus că bonusul era oferit doar dacă ne clasam pe primele două locuri. Nu e corect!”. Chestionat pe subiect, Marcel Ghergu susține că jucătorii Chindiei și-au primit în integralitate bonusurile promise. „Iugulescu m-a certat, pentru că s-a rătăcit o pereche de jambiere. O echipă care trage la promovare în Liga 1, nu face caz pentru atâta lucru. I-am văzut în poze la primul antrenament pe Viorel Moldovan și pe Francisc Dican, îmbrăcați într-un echipament al clubului din 2009”, a comentat la Sport Show, pe Columna TV, Adi Grigore, transferat în iarnă de la Chindia, la Academia Rapid.

Notă: Viorel Moldovan va fi prezent luni la Sport Show, pe Columna TV, de la ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here