Diana, prințesa banilor! Salariu net de 320 de milioane pentru căpitanul unei echipe de 0 seturi în 4 meciuri

3720

Record trist pentru echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște: 4 meciuri, 0 seturi! Oare își merită banii voleibalistele urbei? Pentru moment, vom publica salariul căpitanului Diana Calotă. Am ales-o pe ea, pentru că e căpitanul echipei, pentru că nu joacă mai nimic și pentru că s-a hlizit la ultima conferință de presă, după meciul tur cu Galatasaray, din CEV Cup, la întrebările adresate celor care îi erau alături. Diana este plătită din bani publici, cu mulți bani publici și ar trebui să ofere mai mult respect! Dar și să joace ca un adevărat căpitan! În acest moment, Diana Calotă este cel mai bine plătit dâmbovițean din bani publici, care își desfășoară activitatea pe raza județului.

Calotă câștigă de 2,5 ori mai mult decât Iohannis!!!

SportImpact.ro garantează pentru informațiile publicate, oferite din interiorul clubului. Cifrele sunt reale și se referă la veniturile din acest moment ale Dianei Calotă. Ridicătoarea de 32 de ani are un salariu lunar net de 32.000 lei, ceea ce  reprezintă un brut de aproximativ 42.000 lei. Ca o comparație, președintele României, Klaus Iohannis, primul om în stat, are un venit lunar brut de 17.400 lei. La echipa de volei au fost jucătoare care încasau în trecut dublu decât Diana acum. Până și antrenorul Luka Valerijan câștigă la Târgoviște mai bine decât Iohannis, însă despre el vom scrie într-un alt episod al anchetei noastre.

Notă: Situația echipei de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște va fi dezbătută joi, de la ora 18.00, pe Columna TV, în cadrul emisiunii Sport Show.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here