Dezvăluiri de la Infecțioase Târgoviște despre „focarul Răcari”! „Am recoltat sânge toată noaptea, cu două perechi de mănuși”!

5435

Noaptea din Joia Mare a fost una de coșmar pentru cadrele medicale de la Boli Infecțioase Târgoviște. Pacienții compatibili cu noul coronavirus au venit pe bandă rulantă de la Centrul de Asistență Medico-Socială de la Ghergani – Răcari, încât s-a muncit pe brânci, până în zori. „Gândiți-vă cum e să recoltezi sânge o noapte întreagă, cu două perechi de mănuși, îmbrăcat în combinezoane și cu tot echipamentul. Am muncit la foc continuu, nu a existat timp să ne tragem sufletul. Apoi am ieșit din tură, după ce am avut contact numai cu persoane infectate, și am mers acasă la familie, pentru că nu toți avem cu cine lăsa copiii permanent în grija cuiva”, a transmis un asistent medical din tura de joi noapte.

„E păcat de munca noastră să fie murdărită cu informații false”

„Să terminăm cu reproșurile din orice și să arătăm cu degetul niște oameni care nu au greșit cu nimic. E păcat de munca noastră să fie murdărită cu informații false și cu răutăți. Important este să ducem la bun sfârșit misiunea pe care o avem. Avem nevoie de liniște, să ne putem face treaba. Să ne dea Dumnezeu putere, să trecem peste și să ne putem concentra. Până acum, să spunem că a fost încălzirea, de acum intrăm în meci”, a completat un alt cadru medical al secției Boli Infecțioase, parte a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here