Cutremurător! Suspendări în ani și amenzi totale de 14 miliarde în ,,Dosarul Deghizaților”

5055

Comisia de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal s-a pronunțat în „Dosarul Deghizaților”. Cele mai dure decizii au mers către Dan Petre, sancționat cu interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru o perioadă de doi ani, începând cu data pronunțării hotărârii și amendat cu 300.000 lei. Aceeași perioadă de suspendare le-a mai fost aplicată lui Cristian Catană și Septimiu Burtescu, amendați cu câte 250.000 lei. Cristian Grigorașcu și Laurențiu Niculae au primit o sancțiune financiară de 200.000 lei și o suspendare de un an și jumătate, în timp ce Răzvan Nedelcu va sta departe de fotbal un an și va suporta o amendă de 200.000 lei. Cu toții au drept de recurs în două zile de la comunicarea hotărârii. Vom reveni!

* „Luni va fi convocat Comitetul de Urgență al AJF Dâmbovița, pentru a analiza acest caz delicat. În ceasul al doisprezecelea, oamenii implicați ar trebui să-și înainteze o demisie de onoare, să nu mai târască AJF Dâmbovița în alte scandaluri! E mult prea mult!” – Florin Tuiu, purtător de cuvânt al AJF Dâmbovița

Nota redacției: SportImpact.ro solicită demisia lui Tudor Emil din fruntea AJF Dâmbovița, întrucât a girat cu funcții importante persoane implicate în acest caz!

Deciziile Comisiei de Disciplină și Etică: Click aici

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here