Cupa rămâne la Cornești! Tudor Emil a înmânat medaliile cumpărate de Nelu Radu

1781

Gloria Cornești se simte cel mai bine în fotbalul județean, unde a făcut legea în ultimul sezon. Mai departe, e teritoriu interzis pentru echipa lui Nelu Radu și Victor Ghergoiu, care merită apreciați pentru eforturile financiare depuse. Aici se simte bine echipa din Cornești, la județ, unde a reușit eventul campionat – cupă. Ultimul trofeu l-a câștigat sâmbătă la Titu, după ce s-a impus cu 4-2 (marcatori M. Matei 2, Ghiță, Enescu / Fanache, Zidăroiu) în finala cu Unirea Bucșani. A fost un meci plăcut, disputat pe un gazon bine întreținut și urmărit de aproape 200 de oameni. Dacă portarul de la Bușcani, Darius Banu, nu ar fi comis-o în două rânduri, la primul gol și la al treilea, poate că am fi avut mai mult suspans. Partida a fost arbitrată bine de brigada Ovidiu Motan – Bogdan Ivașcu Vlăduț Savu.

Tataia Tudorică Emiluț, „omul zilei” la Titu

„Omul zilei” la Titu a fost, de departe, președintele AJF Dâmbovița, Tudor Emil. Care abia acum a premiat echipa campioană a județului, pe Gloria Cornești, chit că s-a încheiat competiția de trei săptămâni. „Felicitări, dar era bine să jucați și barajul cu CSU Craiova (n.r. de fapt era FCU Craiova)! Nu e târziu nici la anul”, i-a transmis Tudor căpitanului Matei „Cărămidă”. La final, a premiat celor două finaliste, însă a fost luat în bășcălie de toată lumea. „Bre, nu ne dați și nouă o cupă mai mică?”, i-a strigat un jucător de la Bucșani. „Înainte să ne premiați, așteptați să aducem tricourile de campioni și medaliile din vestiar”, i-a transmis Marian Matei lui Emiluț. Medalii pe care, culmea tupeului, chiar tataia Tudorică le-a înmânat jucătorilor corneșteni, medalii cumpărate de Nelu Radu.

Cu o mână a dat diplome, cu alta a luat banii de barem

„Echipat” cu pantofi sport, pantaloni de stofă, o curea roasă, cămașă înflorită, geacă de piele fără mâneci și o gentuță jupuită, șeful AJF Dâmbovița a participat la premiere, doar pentru că s-a delegat singur ca observator al meciului. Cu o mână a împărțit diplome și mingii dezumflate, iar cu alta a luat baremul de observare. La meci a fost prezent și Ion Ducu, președintele interimar pe final de mandat al CJA Dâmbovița, foarte mândru de el. I-a dat o mână de ajutor șefului Tudor la împărțirea medaliilor cu care Gloria Cornești s-a premiat singură. Tudor și Ducu au împreună spre 200 de ani. Am exagerat, evident, dar nu cu mult.

P.S. Eticheta cu locul 1 s-a desprins de pe cupă (foto) și a zburat prin aer, acolo unde a ajuns și fotbalul dâmbovițean, sub comanda pensionarului Tudor Emil de la Mănești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here