Cum va muta Gabi Boriga? Sportul târgoviștean arată ca o tablă de șah

2981

Am anticipat o vară „fierbinte” în sportul dâmbovițean, iar lucrurile devin tot mai interesante. La Chindia, staff-ul tehnic Nicu Croitoru – Sică Bârdeș a fost înlocuit după ratarea promovării în Liga 1, fiind preferată formula Viorel Moldovan – Francisc Dican. Divizionara C, FC Aninoasa, s-a transformat în FC Pucioasa, și va juca pe stadionul de pe Patrana. Cetatea Târgoviște, echipă nou promovată în Liga a 5-a, se va muta la Șotânga, sub comanda tehnică a lui Florin Anton (Gonzo).

Prisăcaru, tentat să plece de la CSM Târgoviște

O schimbare importantă ar putea să apară și la CSM Târgoviște, de vreme ce președintele Ciprian Prisăcaru s-a înscris la concursul pentru postul de director al Complexului Turistic de Natație Târgoviște. Dacă va ajunge acolo, clubul va fi condus pentru o perioadă de vicepreședintele Cristi Savu, finul fostului primar Gabriel Boriga. Despre care s-a scris că va prelua sub conducere oficială CSM Târgoviște. „N-ar fi o variantă rea. Ar fi o variantă bună, pe care o luăm în calcul”, s-a exprimat primarul Cristian Stan în cadrul emisiunii Riposta, la Columna TV.

Boriga: „Nu intenționez să revin la CSM!”

„Nu intenționez să revin la CSM. E adevărat, sunt legat sufletește de acest club pe care, metaforic vorbind, îl consider ca și copilul meu, un copil care a crescut și a ajuns la vârsta la care se poate descurca și singur, fără sprijin din partea subsemnatului. În concluzie, posibilitatea de a reveni la CSM Târgoviște nu există în acest moment. Nu vă ascund însă că în scurt timp mă voi alătura unui proiect de anvergură, ce nu are nicio legătură cu sportul târgoviștean, dar care pentru mine reprezintă o mare provocare”, a reacționat Boriga pe pagina oficială de Facebook.

Fostul primar, atras de un proiect sportiv din alt județ

În relații reci cu Ciprian Prisăcaru, Gabi Boriga și-a pierdut anul trecut influența asupra echipei de volei a clubului, unde era manager voluntar. Cum Prisăcaru poate părăsi clubul, iar Cristi Savu ar urca la conducere, probabil că și Boriga va reveni în control peste secția de volei. Asta neoficial, întrucât, oficial, fostul primar anunță implicare „într-un proiect de anvergură, ce nu are nicio legătură cu sportul târgoviștean”. Chiar dacă mulți merg cu gândul către o nouă provocare politică, având ca țintă Primăria Târgoviște, mai degrabă Gabi va opta pentru un proiect sportiv din afara județului. Încurcate sunt căile sportului local, dar par să se descurce în viitorul apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here