Croitoru și Bârdeș și-au prezentat demisiile! Vine un fost internațional, care a antrenat în Franța

2502

Situație bulversantă la Chindia Târgoviște, care a reluat pregătirile cu același staff tehnic cu care s-a ratat promovarea în Liga 1, Nicu Croitoru, Sică Bârdeș și Gică Păsărică. Croitoru a vorbit luni despre obiectivul noului sezon, care vizează tot o promovare, și părea că a scăpat de focul demiterii. Era al cincilea campionat consecutiv început pe banca tehnică a Chindiei, timp în care a obținut o promovare în Liga a 2-a, după care a încercat fără succes să facă pasul către prima divizie.

Demisii după reunire

Croitoru a știut dintotdeauna că se poartă negocieri în paralel și cu alți antrenori, inclusiv pe finalul campionatului trecut. A știut că putea fi înlocuit înaintea barajului sau și după baraj, una dintre variantele vehiculate fiind Claudiu Niculescu. A știut și acum că a fost contactat un alt tehnician. Nicu a înțeles că nu mai este dorit cu toată convingerea și că e mai înțelept să se retragă singur, pentru a nu fi demis. Și a făcut-o la puțin timp după ce a condus antrenamentul de luni. S-a dorit unul discret, fără presă, dar zarurile fuseseră aruncate.

Alegerea e Viorel Moldovan

Viorel Moldovan (46 de ani) este cel care îi va lua locul lui Nicu Croitoru. Părțile s-au înțeles, de principiu, iar dacă nu va apărea un scurtcircuit de ultim moment, Moldo-Gol va fi anunțat miercuri drept noul antrenor al Chindiei. Fost internațional, Moldovan a antrenat ultima dată în Liga a 2-a franceză, în 2016, pe Auxerre. În România, a mai pregătit FC Vaslui, FC Brașov, Sportul Studențesc și Rapid București. Unul dintre marii atacanții ai României, Viorel Moldovan are un CV impresionat ca fotbalist, cu 70 de meciuri și 25 de goluri la națională. A evoluat de-a lungul carierei la Gloria Bistrița, Dinamo București, Neuchatel Xamax, Grasshopper Zurich, Coventry City, Fenerbahce, Nantes, Al Wahda, FC Servette, Poli Timișoara și Rapid București. Vom reveni cu noi informații despre schimbările de la Chindia, care abia au început. Președintele Marcel Ghergu și directorul sportiv Ciprian Iugulescu merg și ei pe sârmă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here