Croitoru l-a refuzat pe Ghergu! Chindia are un nou șef la centrul de copii și juniori

3100

Nicu Croitoru a părăsit definitiv clubul Chindia. Antrenorul ultimelor patru ediții de campionat nu a acceptat propunerea conducerii de a coordona activitatea la centrul de copii și juniori, astfel că se va concentra pe munca de profesor în cadrul Clubului Sportiv Școlar Târgoviște, catedra de fotbal. Nu la fel a procedat și fostul său antrenor secund, Sică Bârdeș, care a preluat de la Ionuț Iugulescu grupa juniorilor republicani A. „Chucky” Iugulescu nu mai este nici șef al centrului de copii și juniori, după cum a apărut în acte sezonul trecut, fiind înlocuit și de aici.

Irinel Voicu va coordona activitatea juvenilă

Începând de sâmbătă, activitatea juvenilă a clubului Chindia va fi sub controlul lui Irinel Voicu, cel care va pregăti în continuare grupa juniorilor B. La C va rămâne Răzvan Toboșaru, în timp ce grupele la D vor fi conduse de Remus Gâlmencea, respectiv Ionuț Iugulescu. Ultimul va avea responsabilitate și pe juniorii E, iar grupele mai mici vor rămâne sub pregătirea lui Ion Ene. A dispărut Septimiu Burtescu, singurul care a evoluat la un turneu zonal sezonul trecut, cu juniorii E. Practic, clubul a fost nevoit să renunțe la serviciile sale, după o decizie a Comisiei de Disciplină și Etică din cadrul FRF, în „Dosarul Deghizaților”.

„Am încredere că vom reuși lucruri frumoase!”

„Este o responsabilitate, căreia sunt pregătit să-i fac față. Sunt multe de făcut, e mult de muncă, dar am încredere că, alături de colegi, vom reuși lucruri frumoase”, a transmis Irinel Voicu, fost jucător la Chindia, Dinamo, Rocar București, Politehnica Timișoara, FC Vaslui, Unirea Urziceni, CS Mioveni, Forex Brașov, Voința Domnești sau Sportul Snagov. Irinel și-a continuat studiile, iar în curând va fi posesor al Licenței UEFA A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here