Croitoru, confirmat de Ghergu ca antrenor! Chindia merge mai departe în aceeași formulă, cu același obiectiv

2847

Chindia merge mai departe, după ce a ratat promovarea în Liga 1, la finalul unui baraj nebun cu FC Voluntari, pierdut la loteria penalty-urilor. Merge mai departe și în aceeași formulă tehnică și administrativă. Cel puțin aceasta este dorința președintelui Marcel Ghergu, care a anunțat că nu vor fi schimbări în organigramă, mulțumit de colaboratori. Dar și de staff-ul tehnic, compus din Nicu Croitoru (antrenor principal), Sică Bârdeș (antrenor secund) și Gică Păsărică (antrenor cu portarii). A fost un mesaj public de susținere a lui Croitoru, după ce s-a scris că i se caută înlocuitor, cel vizat fiind Claudiu Niculescu. Singura despărțire a apărut la centrul de copii și juniori, după ce s-a renunțat la Septimiu Burtescu, pe o decizie a Comisiei de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal.

Ghergu: „O vom lua de la capăt, cu același obiectiv de a promova”

Toți jucătorii împrumutați sezonul trecut la Chindia au revenit la echipele mamă și e greu de crezut că se va mai continua cu vreunul. Denis Ciobotariu, Mihai Neicuțescu și Iustin Popescu s-au întors la Dinamo, iar primii doi au șanse mari să fie păstrați. Sergiu Jurj a redevenit jucătorul celor de la CS Universitatea Craiova, în timp ce Rafael Licu și Ovidiu Morariu au părăsit Chindia înaintea barajului cu Voluntari. Se poartă negocieri de prelungire cu Daniel Florea, iar ceilalți jucători rămân la dispoziția clubului. „O vom lua de la capăt, cu același obiectiv, de a promova în Liga 1”, a anunțat președintele Marcel Ghergu.

Furtună le cere demisiile lui Ghergu și Croitoru!

Primul care solicită demisii la Chindia după ratarea promovării este vicepreședintele Cătălin Furtună. Acesta a transmis joi seară, la Sport Show, pe Columna TV, că președintele Marcel Ghergu și antrenorul Nicu Croitoru ar trebui să părăsească echipa, de vreme ce nu și-au îndeplinit obiectivul. Furtună susține că cei doi nu aveau interes să se promoveze. Ghergu pentru a nu-și pierde poziția importantă din Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, iar Croitoru postul de antrenor, întrucât nu deține Licența Pro, pentru a activa la Liga 1. „Clubul Chindia nu e obligat să le plătească salarii pe viață”. Vom propune o dezbatere televizată, la care să participe președintele Marcel Ghergu, vicepreședintele Cătălin Furtună și antrenorul Nicu Croitoru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here