Cristi Neguț, votat fotbalistul dâmbovițean al anului 2020! „E o veste foarte frumoasă, nu m-am gândit că voi câștiga”

1409

Cristi Neguț nu va uita niciodată anul 2020. Și nu din cauza pandemiei, ci pentru reușitele personale și profesionale. 2020 este anul în care a devenit tătic, dar și anul în care a fost votat Cel mai bun fotbalist dâmbovițean. „Tabarcea” (25 de ani) este titular incontestabil la Chindia, cu evoluții solide, iar fanii îl apreciază atât pentru implicarea lui în joc, cât și pentru calitățile pe care le deține. Chiar și antrenorul Emil Săndoi l-a lăudat pe Neguț pentru efortul depus la meciuri, văzând în el un fotbalist cu mare potențial. Liga 1 i se potrivește ca o mănușă fotbalistului din Cornești, descoperit de Dan Dumitru la un meci de județ și adus la Nucet, la liceu, unde a intrat pe mâna lui Nicu Croitoru, pe care l-a urmat la Urban Titu, apoi la Chindia Târgoviște. Cristi are o poveste de viață foarte interesantă, pe care o veți parcurge într-un articol viitor.

Aioani și Mihăilă au completat podiumul

Ajuns în etapa finală a secțiunii, alături de alte nume grele, precum Marian Aioani, Valentin Mihăilă, Octavian Popescu și Daniel Florea, Cristi Neguț s-a impus de o manieră detașată, chiar neașteptată. A strâns 171 de voturi (53%), fiind secondat la mare distanță de colegul său, Marian Aioani (80). A prins podiumul și Valentin Mihăilă (39), proaspăt transferat de la CS Universitatea Craiova, la AC Parma. E clar că fanii Chindiei s-au mobilizat mai bine, atașați de jucătorii locali. Faptul că au prins un Top 5 select, este onorant și pentru următorii clasați, Tavi Popescu (FCSB) și Gică Florea (Chindia).

„Îmi dă un moral mai bun, o încredere mult mai mare!”

Telefonul nostru l-a găsit pe Cristi Neguț jucându-se cu fiul său de 3 luni, Luca Andrei, în seara din Ajunul Crăciunului. Era liniștit, fericit, împlinit! „Mă așteptam să fiu printre cei nominalizați, însă nu m-am gândit că voi câștiga acest premiu. E o veste foarte frumoasă și îmi dă un moral mai bun pentru anul următor, o încredere mult mai mare. Le mulțumesc celor care mi-au oferit votul! Voi face tot ce ține de mine să răsplătesc aceste aprecieri. Sănătate multă tuturor și sărbători cu bine!”. Felicitări, „Tabarcea”!

Foto: Eduard Gabriel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here