„Cristi Catană este istorie în arbitraj”! Petruța Iugulescu iese cu dezvăluiri

1790

După Ionuț Iugulescu și Florin Tuiu, a venit rândul Petruței Iugulescu să exprime poziții în defavoarea lui Cristian Catană. Din momentul în care fostul secretar al AJF a anunțat în premieră pentru Sport Impact că va intra în lupta pentru șefia fotbalului județean, a redeschis poligonul de tragere având ca țintă Dosarul Deghizaților. Cum Catană a făcut parte din rețea, fiind sancționat dur la nivel federal, prin Comisia de Etică și Disciplină, și-a asumat o misiune foarte delicată prin intenția de a prelua controlul asupra AJF Dâmbovița.

„Nu avea voie să susțină testele nici la nivel județean”

Din informațiile noastre, Cristian Catană ar fi solicitat o eșalonare a sancțiunii financiare (250.000 lei), dar și reprimirea în lotul divizionar de arbitri, de vreme ce a susținut testele la nivel județean. Pe urmele sale a plecat fosta colegă de arbitraj, Petruța Iugulescu, iar concluziile le-a transmis pe scurt. „Cristi Catană nu a fost primit să susțină testele pentru Liga a 3-a. Nu mai figurează nici pe site în lotul arbitrilor dâmbovițeni. El nu avea voie să susțină testele nici la nivel județean, însă nu dau detalii. Cristi Catană este istorie în arbitraj”. Poziția Petruței Iugulescu surprinde, oarecum, de vreme ce nu apare printre potențialii candidați la alegerile ce vor fi programate spre finalul anului. În schimb, soțul său, Ionuț, e posibil să se numere printre competitori, pentru moment ezitând să ia o decizie clară.

Catană nu cedează și vrea să candideze

În ciuda atacurilor, Catană rămâne ferm pe poziții și este încrezător că îndeplinește condițiile de candidatură. Evită să le răspundă contestatarilor, recunoscând că nu se aștepta să fie combătut din anumite direcții. A existat o primă încercare de a organiza o confruntare televizată între cei cu intenții de candidatură, însă cum Cristi Catană nu a putut participa, am ales să amânăm emisiunea, până în momentul în care vor fi prezenți toți cei care se vor înscrie în competiția electorală, așa cum este fair-play. În apărarea lui Catană a ieșit public Gigi Ionescu, secretar al Comisiei de Competiții și Disciplină, dar și câțiva reprezentanți ai echipelor. Este perioada de încălzire, cu schimburi de replici, destul de tăioase, între posibili candidați și susținători ai acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here