Catană e ca șeful Tudor! Nu are curajul unei confruntări televizate cu Ionuț Iugulescu și Costel Badea

1149

Considerat de mulți ca favorit în fața lui Tudor Emiluț la alegerile din 26 aprilie pentru șefia AJF Dâmbovița, Cristi Catană a pierdut teren în ultima perioadă, mergând dintr-o groapă în alta. Cert e că strategia sa de campania este dezamăgitoare, copiindu-și șeful, pe Tudor Emiluț, în multe situații. Sfătuitorii lui Catană, suntem convinși că există, mai degrabă îi aduc deservicii decât să-i ofere sfaturi utile.

Catană merge dintr-o groapă în alta

În opinia noastră, Cristi ar fi trebuit să renunțe la funcția de secretar, să se rupă de Tudor și să-l înfrunte public, pentru a transmite un semnal de independență, de curaj și de schimbare. Nu a făcut-o. În schimb, a avut neinspirata idee să se bage iar să arbitreze, chiar în buza alegerilor, fiind delegat la clinciuri, la meciuri cu mare potențial de scandal, așa cum s-a întâmplat la Bucșani – Gura Șuții. Și mai neplăcut este că acesta nu iese în lumina reflectoarelor, evitând o dezbatere cu ceilalți contracandidați. Exact tactica cameleonistă a lui Tudor „Tuthakamon”, care a simțit că poate fi bătut pentru prima dată și a început să promită funcții în stânga și în dreapta. Nu-i exclus să vorbim despre o alianță președinte-secretar. Tudor și Catană nu au curajul să apară luni la Sport Show, pe Columna TV (ora 18.00), într-o confruntare cu Ionuț Iugulescu și Costel Badea. Florin Tuiu nu este hotărât dacă își va depune dosarul, așa că a declinat invitația la emisiune.

Gligoraș critică arbitrajul lui Catană

Arbitrajul lui Cristi Catană de la Bucșani a fost contestat nu doar de Marius Zidăroiu, ci și de Liviu Gligoraș, fost vicepreședinte al CJA Dâmbovița. „Domnul Catană a fost foarte indulgent în a acorda avertismente echipei oaspete, cel puțin în trei situații, din care la una era al doilea avertisment, ce trebuia acordat aceluiași jucător. Ca să nu mai spun de felul în care se adresa unor jucători, intra în conversații cu spectatorii și multe altele. Am plecat dezamăgit de prestația arbitrului. În schimb, la Viișoara, am văzut o prestație dezamăgitoare a asistentului Dedu Timotei. Se trezea cu fanionul ridicat la situații în care nu se impunea. Păcat de acest copil, pe care eu l-am împins în față, dar probabil nu a fost instruit corespunzător ulterior”, a comentat Gligoraș, de pe profilul de Facebook.

Zidăroiu: „Gura Șuții nu câștiga niciodată fără Catană la Bucșani”

„Sunt conștient că dacă era un alt arbitru, nu făcea față, însă Gura Șuții nu câștiga niciodată fără Catană la Bucșani. De joi de când mi-au tot propus să le dau meciul, că-mi vor da câți bani vreau eu. Mi-au propus chiar să bat în teren, dar să bag un junior la ambele meciuri și să pierd la comisie. Am investit în echipa asta financiar, dar și sufletește, și nu o să vând un meci cât sunt la Bucșani. Dacă mai văd că zice ceva primarul ăla de la Gura Șuții sau careva de pe acolo, o să dau numele celui care mi-a propus bani ca să pierd meciul”, au continuat dezvăluirile lui Zidăroiu, antrenorul-jucător de la Bucșani, indicat printre cei care l-ar fi lovit la finalul jocului pe Alin Ștefan.

P.S.1. Tudor Emiluț pregătește în mare secret o nouă ședință de Comitet Executiv pentru ziua de marți.

P.S.2. „Tuthakamon” ar vrea să le blocheze dosarele lui Catană, Badea și Tuiu, iar lui „Chucky” Iugulescu să-i propună funcția de președinte al arbitrilor, de unde să-l debarce pe Țuți Negoescu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here