Cristi Bălașa vrea Aninoasa la un alt nivel! Ce răspuns oferă primarul Maricescu

2061

Aninoasa a fost distrusă sâmbătă de liderul Seriei C3, Petrolul Ploiești (1-7), într-un meci vedetă, despre care s-a auzit în toată țara. Atenția nu a fost captată de disputa din teren, ci de luptele din afara lui, unde fanii petroliști s-au războit minute bune cu forțele de ordine. Un meci încins, finalizat cu declarații fierbinți, iar cea oferită de Cristi Bălașa a pus pe jar suflarea fotbalistică dâmbovițeană. Managerul grupării din Aninoasa a solicitat un sprijin suplimentar din partea autorității locale, pentru ca echipa să iasă din mediocritate și să emită pretenții la promovare din sezonul viitor. Altfel, a vehiculat alte locații din județ unde să se dezvolte.

Bate vântul spre… Șotânga

Bălașa susține că a convins mai multe firme puternice să se implice financiar la echipă, care să asigure sezonul viitor aproximativ 200.000 de euro. Condițiile au început să se îmbunătățească la Aninoasa, unde jucătorii au bonusuri importante la victorie și alte avantaje. Respectat în mediul de afaceri, președintele Cristi Mitrea a convins, la rându-i, investitori să se alăture proiectului fotbalistic, care ar putea continua la… Șotânga, în cuibul lui Zotic, patronul FCM Târgoviște. Sau în alte localități dâmbovițene.

2018, an greu pentru comuna Aninoasa

Primarul Constantin Maricescu nu s-ar opune ca echipa din Aninoasa să migreze către zone mai bogate, însă încearcă să găsească soluții pentru a continua în localitate. Numai că și anul 2018 este unul al sacrificiului pentru Aninoasa, pe raza căreia se derulează mai multe proiecte cu finanțare europeană, în care implicarea comunității este una importantă. Bălașa a înțeles că pentru a atrage oameni cu bani în fotbal, e nevoie de rezultate, de infrastructură și de vizibilitate. E de urmărit traseul echipei din Aninoasa…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here