Cosmin Bobescu prezintă campioana Companiilor, Mfc Kablutronik! „Vom încerca să facem meciuri bune, chiar o surpriză”

1108

Câștigătoare în premieră a Ligii Companiilor la minifotbal, după două sezoane în care a terminat pe locul 2, Mfc Kablutronik va lupta pentru un nou trofeu, Supercupa Dâmbovița. Un trofeu vizat de alte două echipe puternice, Young Boys și Tiv All Star, campioana județului, respectiv câștigătoarea Cupei României la nivel local. Kablutronik abordează prima ediție a Supercupei numai cu angajați ai companiei, însă mulți sunt cunoscuți în fotbalul dâmbovițean. Vedeta echipei este Andrei Iliescu (Iască), atacantul celor de la Flacăra Moreni. Meciurile din Superligă se vor juca duminică, de la ora 19.00, la Baza Sportivă Hooligans.

Transfer din Liga Companiilor, în Superligă

Mfc Kablutronik s-a transferat pentru noul sezon de la Liga Companiilor, în Superligă. Antrenorul echipei este Ciprian Paic, în timp ce Cosmin Bobescu ocupă poziția de delegat, cei doi activând și ca jucători, alături de Adrian Enescu, Gianin Mădăran, Iulian Tronaru, Andrei Iliescu, Cristian Goian, Alexandru Bărboiu, Valentin Enescu, Dănuț Iorga, Ionel Neculae, Daniel Petcu și Ovidiu Lețu.

„Noi suntem în primul rând angajați și apoi fotbaliști”

„Clar, noi plecăm cu șansa a treia în Supercupă. Celelalte două echipe sunt mult mai legate și, în plus, au mult mai multe jocuri tari. Ele vin din Superligă, unde nivelul e peste cel de la Liga Companiilor. Noi suntem în primul rând angajați și apoi fotbaliști. Vom încerca să facem meciuri bune și, de ce nu, să reușim chiar o surpriză” – Cosmin Bobescu, delegat – jucător Mfc Kablutronik.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here