Corneliu Ștefan, avertisment pentru conducerea Chindiei! „La două galbene, nu mai rămâi pe teren”

1609

Amânarea meciului cu CS Universitatea Craiova a oferit o scurtă perioadă de răgaz, dar și de liniște, celor care conduc Chindia Târgoviște. Asociații au ținut să discute cu factorii decindenți din club, la nivel executiv și tehnic, solicitând răspunsuri, rezultate și transferuri. Dacă antrenorul Adrian Mihalcea și directorul sportiv Sorin Paraschiv au scăpat fără avertisment, în schimb, președintele Marcel Ghergu a primit cartonașul galben. Îmi place atitudinea lui Adi Mihalcea, îl văd așa, mai cu vână. Îmi place atitudinea lui Paraschiv, până la urmă, a fost căpitanul Stelei în Champions League. Cum au plecat însă anumiți jucători, să știți că nu voi trece ușor peste acest lucru. Împreună cu primarul municipiului Târgoviște, am avut o discuție bărbătească cu conducerea clubului. Eu sper să se înțeleagă ceva. Dacă nu, știți cum e la fotbal, la două galbene, nu mai rămâi pe teren, a dezvăluit Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, la Riposta pe Net.

Un mare investitor, aproape de Chindia

Într-o perioadă în care se fac eforturi considerabile pentru finalizarea stadionului „Eugen Popescu”, iar investiția de 70 de milioane de euro într-un nou complex sportiv a ajuns la puțini pași de startul lucrărilor, e clar că asociații nu acceptă o retrogradare a Chindiei din Liga 1. Cum sunt anumite întârzieri salariale, CJ Dâmbovița va alimenta contul clubului cu încă un milion de lei, sprijin financiar aprobat la ultima ședință. Facem eforturi foarte mari și așteptăm mai multă implicare, atât din partea echipei, cât și a conducerii clubului. Suntem cu salariile restante la o lună, o lună și jumătate. Spre exemplu, un jucător plecat la CFR Cluj, Neguț, era neplătit din ianuarie de campioana României. În perioada următoare vom avea negocieri cu un mare investitor, un lider național, un brand recunoscut, pentru a veni alături de noi, să sprijinim Chindia Târgoviște, a completat președintele Corneliu Ștefan.

3 meciuri în 6 zile

Chindia a reacționat în ultima perioadă pe piața transferurile, prin aducerea unui portar (Mihai Eșanu), a unui fundaș central din Guineea Ecuatorială (Esteban Orozco) și a unui mijlocaș central rus (Rassambek Akhmatov). Iar la echipă mai sunt așteptați jucători, asta pentru că lotul nu oferă prea multe soluții de calitate. Urmează o perioadă de foc, cu trei meciuri în șase zile, duminică la Pitești, miercuri la Ploiești, cu Petrolul, iar sâmbăta viitoare la Arad.

Sursa foto: Bazar Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here