Corneliu Ștefan are vești despre noul stadion de la Târgoviște! „Vom aproba indicatorii tehnico-economici pentru studiul de fezabilitate”

1305

Deși evoluează în Liga a 5-a, FC Potlogi se bucură de o bază sportivă nouă, modernă, care pe lângă terenul unde evoluează echipa de seniori, mai cuprinde și un teren sintetic de dimensiuni reduse. Noua bază a fost inaugurată duminică, cu ocazia meciului dintre FC Potlogi și AS Corbii Mari, din cadrul turului 1 al Cupei României, încheiat cu victoria oaspeților, 3-1. Chiar dacă rezultatul din teren nu a fost cel dorit, comunitatea locală din Potlogi are motive reale de bucurie, pentru că dispune de una dintre cele mai moderne baze sportive din județ. La acest eveniment a participat și Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, care a transmis că se bucură să vadă astfel de investiții în infrastructura sportivă dâmbovițeană și că va rămâne alături de fotbalul din județul nostru,  mai ales de Chindia Târgoviște. Acolo unde există două proiecte interesante, renovarea stadionului „Eugen Popescu”, dar și construirea unei noi arene.

Ștefan: „Prioritar este să terminăm actualul stadion cât mai repede”

„Este o investiție benefică pentru localitatea Potlogi, dar și pentru toată zona de sud a județului Dâmbovița. Am sprijinit și voi sprijini întotdeauna astfel de investiții, avem nevoie în fiecare localitate de o bază sportivă modernă. Chiar la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița avem un program, prin care vom face baze sportive tip pentru toți copiii, în jurul școlilor. Sunt foarte aproape de fotbal, am făcut sport la viața mea, am sprijinit și voi sprijini, în primul rând, echipa Chindia Târgoviște. Consiliul Județean Dâmbovița este principalul sponsor al echipei, alături de Primăria Târgoviște, dar sperăm să găsim în perioada următoare și alți sponsori. Pe 30 august, la ședința ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița, vom aproba indicatorii tehnico-economici, pentru studiul de fezabilitate al noului stadion, dar stăm la mâna Companiei Naționale de Investiții. Prioritar pentru noi este să terminăm actualul stadion, cât mai repede”, a transmis Corneliu Ștefan, pentru pagina oficială de Facebook a Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița.

Catrina: „Vom cere și performanță la Potlogi”

Primarul comunei Potlogi, Nicolae Catrina, a fost foarte fericit la inaugurarea bazei sportive și a transmis că investițiile în infrastructura sportivă nu se vor încheia aici, pentru că există și o sală de sport în proces de construire. „Baza sportivă trebuia să fie gata anul trecut, în aprilie, dar au fost întrerupte toate activitățile, din cauza pandemiei. Cu ocazia meciului de Cupa României, am hotărât să inaugurăm această bază. Avem terenul mare de fotbal pentru seniori, dar și un teren sintetic mic, pentru copiii comunei. Aceștia au și jucat în deschidere. Baza are o clădire administrativă, cu vestiare, toalete, dușuri, tot ce trebuie pentru echipe și pentru brigada de arbitri. Se construiește și o sală de sport, pe care sperăm să o inaugurăm la finalul acestui an sau la începutul anului viitor. Când am plecat la această investiție, am spus că întâi trebuie să oferim, ca să putem apoi să le cerem, așa că la un moment dat vom putea cere și performanță”, a spus Catrina pentru aceeași sursă.

Sursa foto: Corneliu Ștefan

* Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here