Contre între Edi Prisăcaru și Ionel Pitaru! ,,Nu poți să faci treaba așa!” vs. ,,Nu a făcut nimic pentru fotbal, e un limbric”

3009

Au trecut trei săptămâni de la Adunarea Generală a Alegerilor, iar polemicile tot nu s-au terminat. Edi Prisăcaru și Cristi Mitrea, membri în comisia de validare a voturilor, au recunoscut că nu a existat exercițiu integral de vot pentru Comitetul Executiv, ultimul având puterea să spună că a greșit, semnând procesul verbal de ședință. Dorin Nistor a evitat să ofere un răspuns, iar Constantin Gherghe reține doar când a fost votat reprezentantul pentru copii și juniori, Ionel Pitaru. Trecând către cei care au redactat procesul verbal de ședință, Gigi Ionescu s-a eschivat, Gică Stoica a refuzat orice dialog, iar Cristi Catană a transmis că au fost votați toți reprezentanții C.Ex. Foarte bine, atunci îl rugăm să publice pe site-ul AJF Dâmbovița procesul verbal de ședință, să vedem cine i-a propus pe membrii C.Ex., câte voturi au fost pentru, împotrivă și câte au fost abțineri. Noi avem imagini de la alegerile AJF Dâmbovița și am văzut cum s-a votat, sau cum nu s-a votat. Dacă în cazul unora a existat un simulacru de vot, alții au fost numiți direct în C.Ex, la ordin.

„Pe ce bază l-au pus pe Pitaru în Comitetul Executiv?”

Dintre toți, cel mai vehement s-a exprimat Edi Prisăcaru, reprezentantul clubului Kinder Târgoviște. „Nu s-au votat membrii Comitetului Executiv și nici nu am semnat procesul verbal de ședință, nici măcar nu l-am văzut. L-o fi scris după aia, habar n-am. Nu înțeleg cum sunt unii membri în Comitetul Executiv, dacă nu reprezintă un club? Pe baza la ce l-au pus acolo pe domnul Pitaru, ca reprezentant al cluburilor de copii și juniori? Nu poți să faci treaba așa! Nu mi-e frică să o spun, pentru că nu mă dă nimeni afară din oraș sau din țară. Să fiu sincer, au fost votați doar reprezentanții de la Liga a 4-a, însă de cine s-a nimerit în sală. Au ridicat mâna unii care nu aveau nicio treabă, gen Ionel Stoica de e arbitru. Adică ne luăm la mișto! După ei, pa și la revedere”.

„Să vină Prisăcaru ăsta în locul meu, părerea lui e zero”

Ionel Pitaru nu a rămas dator și i-a oferit o replică dură antrenorului de la Kinder. „Pitaru face bine că e în Comitetul Executiv, dacă nu ar fi pe acolo, ar fi mai dezastru, pentru că pe Pitaru nu-l conduce nimeni. Prisăcaru ăsta pentru mine e un libric, pus de partid, iar părerea lui pentru mine este zero. Cum nu a făcut nimic pentru fotbal, atunci să nu mai facă nici gălăgie. Nici eu n-am întrebat cum ia el banii pe la echipa aia și nici nu mă interesează. Nu am nimic împotrivă dacă nu mai sunt în Comitetul Executiv, să vină Prisăcaru ăsta în locul meu. Când a fost propus Pitaru ca reprezentant al juniorilor în Comitetul Executiv, el a votat și a spus că nu are nimic împotrivă. Nu mă încântă pe mine Comitetul ăla Executiv, însă cât am stat acolo, nu a trecut decât ce a fost bine pentru fotbal. Nu poți să faci Comitet Executiv cu Piciu. El nu a auzit când a fost votat Burtescu și a spus că se abține. Noi am mers pe premisa că el și cu Catană încă nu au nicio vină, până nu va apărea o decizie definitivă. Dacă federația va da o decizie împotriva lor, Comitetul de Urgență se va întruni imediat, iar apoi în Comitetul Executiv vom pune lucrurile la punct. Ce dovezi avem noi că Burtescu este vinovat de ceva? Voi aveți? Dacă Negoescu a plecat și asta a fost propunerea, ce vină avem noi? Să spunem nu, ca să stăm fără președinte la arbitri? Și eu am avut o propunere să mă pună șef la arbitri, am stat cu pixul în mână să alcătuiesc o comisie și nu am putut s-o fac. N-am găsit 7-8 oameni de încredere ca să lucrez cu ei. Ce să fac cu ăștia de te vând sau te cumpără pe un covrig?”.

Tuiu îl atenționează pe Tudor, folosind și numele lui Pitaru

Anumite opinii ale lui Ionel Pitaru au fost împărtăsite și Florin Tuiu, vicepreședintele și ofițerul de presă al AJF Dâmbovița, în cadrul ediției de luni a emisiunii Sport Show, de la Columna TV. „Dacă domnul Tudor nu va interveni cu schimbările promise la nivelul comisiilor, eu și cu Pitaru vom demisiona din AJF”. Chiar dacă mai sunt și păreri critice, Pitaru este potrivit pentru a coordona activitatea de copii și juniori la AJF Dâmbovița, în condițiile în care nu este nici măcar susținut corespunzător de colegii din comisie. Avem și o sugestie, să atragă acolo o persoană cu oarece cunoștințe legate de noua tehnologie. Ionel Pitaru rămâne un nume greu în fotbalul dâmbovițean și ar merita funcții cu mult mai importante. Comisia pe care o coordonează este poate cea mai eficientă din AJF și omul are merite evidente. Însă, dacă ne e teamă să scriem că se află într-o poziție de incompatibilitate, atunci nu mai suntem jurnaliști, ci iepurași. Și nu vom permite nimănui să ne jignească, să ne intimideze și să ne amenințe!

Foto Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here