Continuă bădărăniile asupra jurnaliștilor! Bebiță Istrate, amenințat de un spectator la Cornești – Gura Șuții

1345

Nu doar noi am întâmpinat probleme în ultima perioadă pe stadioanele de fotbal, ci și doi colegi jurnaliști. Costinel Neagu a fost înjurat și amenințat de un jucător al echipei Olimpicii Ulmi (Adrian Herăstrău), la un meci de Liga a 3-a, disputat la Pucioasa. Apoi, Alexandru Istrate a întâmpinat mari probleme la Cornești, cu un suporter al formației din Gura Șuții. Nea Bebiță a apelat la oamenii legii prezenți la meci, însă cel care i-a adus injurii a fugit de la stadion. Din păcate, jurnaliștii sportivi au tot mai mari probleme pe stadioanele județului, culmea, la meciuri echipelor importante din Dâmbovița.

„Cum să mă înjure ăla de mamă și de morți, de bunici, de sex?”

„Am avut o conversație cu o trompetă care nu merită băgată în seamă. Ziceai că e dezertor după frontul din Siria. Am încercat să-l potolosesc, însă cum nu și-a văzut de treaba lui, am apelat la forțele de ordine. M-a înjurat, reproșându-mi că am venit cu arbitrii, cu Marius Chițu. A fugit ca un laș, a sărit gardul pe acolo, de ziceai că e hopopotam în călduri. Ceea ce m-a durut foarte mult, este că i-au sărit în ajutor primarul de la Gura Șuții, Titel Dinu, și băiatul lui. Eu am filmat și fotografiat persoana respectivă, am identificat-o, urmează să o deferesc organelor abilitate. Mai am de făcut o mică anchetă, să văd dacă acel individ a fost pus de cineva. N-am parti-pris-uri, n-am obligații la nimeni. Eu nu mă duc la meciuri, ca să fiu bătaia de joc a unui terchea-berchea, care nici nu sania nu s-a dat. Am 38.000 de articole și peste 5.000 de meciuri văzute. Cum să mă înjure ăla de mamă și de morți, de bunici, de sex? Are viață grea cu mine, indiferent dacă e protejat de primarul Titel Dinu”, s-a exprimat Bebiță Istrate luni seară la Sport Show, pe Columna TV.

Primarul Titel Dinu: „Nu e în regulă, sunt tot felul de descreierați!”

Vizat de comentariul jurnalistului, Constantin Dinu, primarul din Gura Șuții, se dezice de huliganul care l-a calomniat pe Alexandru Istrate. „Probabil că se auzea cum comenta meciul domnul Istrate, iar unul din ăia l-a înjurat și i-a spus că-l aruncă din tribună. Nu e în regulă, sunt tot felul de descreierați. Ne-au înjurat și pe noi. M-a deranjat că nu a venit să-mi spună mie, să intervin. A plecat de acolo și a venit cu toată Poliția după el, cu jandarmi, ceea ce mi s-a părut o chestie deplasată”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here