Conflict între Cornești și Pucioasa pentru „Furcă” Constantin! „Vor pierde primul meci cu el în teren”

1278

Gloria Cornești a disputat primul joc de pregătire din acest an, reușind să se impună clar, 5-1, împotriva celor de la Cetatea Târgoviște. Pe lângă spectacolul din teren, interesante au fost și informațiile oferite de Nelu Radu la finalul meciului. Conducătorul formației din Cornești a transmis că echipa lui va fi întărită în perioada următoare și nu ar trebui să aibă probleme în privința câștigării titlului județean. Însă, cea mai importantă dezvăluire a fost legată de transferul lui Ionuț Constantin la Pucioasa, mutare care ar putea să o coste pe formația de Liga a III-a.

„Când vor pierde, își vor da seama că a fost o alegere greșită”

„A fost un meci util, primul joc de verificare din acest an, un joc plăcut ochiului. S-a jucat echilibrat până într-un anumit moment, apoi ne-am desprins. Cred că noi, Gura Șuții și Răcari ne luptăm, sper să fie o luptă dreaptă, să nu fie influențată de jocurile de culise. Avem doi jucători noi, portarul Grigore și Oprișan, ambii de la Petrolul Târgoviște. Intenționăm să mai aducem jucători, să ne completăm lotul, eu zic că dacă suntem atenți și ne vedem de jocul nostru fără să mai facem greșeli, nu ne oprește nimeni. Florentin Niculae nu a plecat, gestul celor de la Pucioasa nu a fost onest, o să aibă o surpriză cu acest Ionuț Constantin. Să vadă din partea cui o să vină primul meci pierdut cu Ionuț Constantin în teren. Când vor pierde, își vor da seama că a fost o alegere greșită”, a transmis Nelu Radu.

Răspuns de la Pucioasa

L-am contactat pe Cristi Mitrea, președintele echipei din Pucioasa, pentru o replică la cele spuse de Nelu Radu. Mitrea nu știe la ce s-a referit conducătorul Gloriei Cornești, dar transmite că va încerca să discute cu acesta, pentru a lămuri această situație. „Din câte știu eu, nu sunt probleme, avem contract de muncă, iar Gloria Cornești știu că nu are CIS. Contractul nu este înregistrat la FRF, momentan. O să vorbesc și cu Nelu Radu, să văd ce zice dânsul. Eu știu că e în discuții cu portarul Grigore de la Petrolul Târgoviște, care e al nostru, e împrumutat de la noi, ar fi trebuit să discute cu noi. Consider că suntem oameni de bună credință. Ionuț Constantin a fost la noi în probe, nu știam că va rămâne. Voi discuta cu Nelu Radu, trebuie să discut și cu portarul Grigore, pentru că nici această mutare nu se poate face fără acordul nostru. Vreau să îl ajut și pe Nelu Radu, eu nu blochez niciun jucător. Cine a vrut să plece de la Pucioasa, a fost liber să facă asta. Chiar dacă Gloria Cornești are CIS, am discutat cu Ionuț Constantin, iar jucătorul a spus că nu a semnat vreun contract cu ei. Voi discuta cu Nelu Radu și voi reveni cu mai multe detalii”, a spus Mitrea.

Notă: Din păcate, Petrolul Târgoviște, una dintre echipele de tradiție din fotbalul dâmbovițean, alunecă pe drumul desființării.

* Articol preluat din cotidianul „Jurnal de Dâmbovița”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here