Comitetul Executiv al AJF a făcut-o lată! „Voi depune plângere pentru abuz!”

1646

Cine ar fi crezut că dosarele candidaților pentru funcția de vicepreședinte al AJF Dâmbovița vor provoca probleme mai mari decât cele care vizează poziția de președinte?! Mihăiță Ene, Marin Ion și Sandu Dragomir au contestat decizia Comisiei de selecție, care le-a respins dosarele, astfel că ele au fost supuse spre analiza Comitetului Executiv, cu cinci persoane în situație de incompatibilitate. Practic, Sandu Dragomir a ajuns să-și evalueze singur dosarul, Florin Tuiu pe ale contracandidaților, Tudor Emil s-a numărat și el printre candidații la o funcție, iar Ionel Pitaru și Vali Junghie au făcut parte și din Comisia de selecție și din Comisia de contestație (Comitetul Executiv) a dosarelor. Cătălin Diaconescu a dat bir cu fugiții, înțelegând, într-un final, că nu prea avea ce să caute în C.Ex., așa că a picat măgăreața pe Ioan Negoescu și pe Piciu Ionașcu.

Dosarele lui Sandu Dragomir și Marin Ion au fost respinse

Pe bună dreptate, Comitetul Executiv le-a respins dosarele lui Sandu Dragomir și Marin Ion, ultimul încercând să-l completeze după decizia Comisiei de selecție, numai că în cazul lui Mihăiță Ene a luat o decizie halucinantă, transferând speța spre analiza Adunării Generale! Un abuz, în opinia lui „Țuchi” de la Mătăsaru, care a anunțat la Sport Show, pe Columna TV, că îi va acționa în instanță pe toți cei care au votat. „Cum e posibil ca o Comisie de contestații să respingă două dosare, iar pe al treilea să nu se exprime? Practic, nu mi s-a oferit un răspuns, chiar dacă erau obligați, să-mi spună dacă pot sau nu să candidez pentru funcția de vicepreședinte al AJF Dâmbovița. Voi solicita procesul verbal de ședință, iar luni voi merge să depun plângere pentru abuz împotriva celor care au luat o asemenea decizie aberantă. Trebuie o schimbare în fotbalul dâmbovițean, iar eu nu vreau să stau deoparte”.

Cazul se transferă în instanță

Încercăm un exercițiu de imaginație și ne gândim cum ar putea să evalueze Adunarea Generală, pe 26 aprilie, dosarul lui Mihăiță Ene, ce ar trebui să fie parcurs de aproximativ 100 de membri afiliați. Care ar trebui să spună dacă îl admit sau îl resping, iar dacă îl admit, să se supună apoi la vot alegerea vicepreședinților. Un scenariu grotesc, o tâmpenie cum numai la AJF Dâmbovița poți auzi. Urmează reacții exprimate la Sport Show de Șerban Necșulescu, Claudiu Mănescu, Ciprian Prisăcaru și Cătălin Tănase.

P.S. Deciziile de joi ale Comitetului Executiv ne-au parvenit pe surse, întrucât site-ul AJF Dâmbovița nu s-a mai grăbit să le publice. Scandal mare a fost și la Comisia de Competiții și Disciplină, ale cărei hotărâri iarăși nu apar pe  site-ul asociației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here