Club 10, la o familie de 10! La Ulmi – Matraca găsiți o bază sportivă și de recreere occidentală (Galerie foto)

1296

„Mă mut la casă, hai să-ți arăt unde vreau să cumpăr teren”, mă invită într-o zi la o scurtă plimbare doctorul Aurelian (Andrei) Filip, după ce termină de consultat ultimul pacient la cabinet. O luăm spre Ulmi, după care virăm la stânga, în direcția Matraca. „Aici o să fie casa, pe dreapta”, oprește doctorul, în mijlocul unui câmp. Acolo și-a ridicat casa familia Filip, acolo s-a retras, acolo s-a dezvoltat. Pe Alex, singurul copil, l-am cunoscut încă de când juca fotbal, ca junior. Apoi l-am urmărit pe multe stadioane din țară. Am fost și la nunta lui, la botezul fetiței Irina, acum a venit și Andrei, Filiposu, cum îi spune doctorul. „Ei sunt averea noastră!”.

De la un teren sintetic, la o bază sportivă impresionantă

Mi-a părut rău când familia Filip a renunțat la grădina de zarzavaturi, aici am mâncat cele mai gustoase roșii. „Îmi fac un teren sintetic”, îmi spune Alex, la o partidă de pește, la Nucet. Și l-a făcut. L-a inaugurat printr-o Supercupă a județului, între campioana de atunci, FC Aninoasa, și câștigătoarea cupei, Flacăra Moreni. Acum sunt două terenuri de minifotbal, unul de fotbal tenis, o terasă generoasă și multe altele.

Calitate și siguranță!

Club 10 arată ca o bază sportivă și de recreere occidentală. Suprafața sintetică este importată din Germania și Olanda, finasejele oferă siguranță totală, nocturna luminează spectaculos, iar vestiarele sunt dotate cu saună. Pe timp de iarnă, unul dintre terenuri este acoperit cu un balon încălzit. La etaj este un bar cu șemineu, unde se organizează și diverse petreceri. Pentru sezonul estival, a fost extinsă și acoperită terasa, arhiplină vineri seară, chit dacă nu e zi de meciuri la Campionatul Mondial.

Atmosferă relaxantă, civilizată și curățenie desăvârșită

Bucătăria este excepțională. Totul e proaspăt și preparat pe loc, iar mirosul de grătar îți amplifică pofta. „Pentru mici și hamsii avem comenzi inclusiv din Târgoviște”. Detaliile contează foarte mult într-o locație. Atmosfera este relaxantă, civilizată și curățenia desăvârșită. Ambientul este asigurat de o muzică plăcută, iar plasmele sunt vizibile din orice poziție. Sunt mulți copii la mișcare, dar și fete venite cu partenerii, să se destindă într-un cadru drăguț. Filipii cei mici sunt și ei prin preajmă. Irina (mica dictatură) fuge de aparatul foto, până vine bunica Corni, nu și Andrei, care râde cu poftă, când zornăie jucăria agățată de cărucior. Plec cu bucurie în suflet de la Club 10, unde o familie de prieteni a încropit cu multe sacrificii o afacere care se dezvoltă frumos.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here